Silno znečistený chodník

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Tomas 10. novembra 2017

Na tomto chodniku (sturova/indanska ulica) prebieha uz niekolko tyzdnov nejaka rekonstrukcia. Nie len ze je to uplne zle oznacene, bez upozorneni, aby chodec isiel spodnym chodnikom, ale este aj k tomu je na celom chodniku suvisla vrstva blata.

Cize:

1. Bude dobre ak sa cela cast oznaci lepsie ako len plotom, aby clovek neprisiel v polke chodnika na to, ze je cely zataraseny plotom a musi sa vratit spet aby isiel chodnikom popri ceste. Jednoducho cele zle. Znacka by mala byt uz na krizovatke s toryskou. (V smere od Steel Areny k SPP)

2. suvislu vrstvu bahna, spiny a neviem coho by mali pracovnici po skonceni prac kazdy den upratat lopatou, metlou, alebo inec, ako len chcu.

Vdaka

15. december 2017

Tomas

KRITICKY STAV PRETRVAVA!

Ako je mozne vidiel na prilozenych fotografiach, nedoslo k naprave a odstraneniu havarijneho stavu. Mesto nebolo schopne reagovat na tento kriticky podnet ani viac ako MESIAC po upozorneni, co povazujem za smutne

Tato arogantna "rekonstrukcia" alebo co sa tam dialo by mala byt potrestana mestom prisnou pokutou.

Z nasledujuceho vyplyva niekolko otazok:

1. Preco mesto nereaguje na silne znecisteny chodnik a neziada napravu?
2. Preco mesto Kosice neriesi bezpecnost obcanov platiacich dane? Povrch ktory je znecisteny bahnom, strkom a pod. je na niektorych miestach dost klzky.
3. Ako chce mesto kosice riesit zimnu udrzbu ked je ten chodnik totalne rozkopany?
4. Preco ten kto tento havarijny stav zapricinil nedal do poriadku komunikaciu a mestu je uplne jedno kto si kde rozkopava a znacistuje komunikacie?
5. Preco mesto Kosice nezabezpeci to, aby tento chodnik bol riadne oznaceny plotom, znackami, pripadne upravou povrchu aby sa po nom dalo chodit?
6. Kto zaplati pripadnu ujmu na zdravy ak sa tam nieco nedajboze stane?
17. december 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne zaslali samospráve.

S pozdravom
Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania