Aktualizovať podnet
Nedoznačený zákaz parkovania

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nedoznačený zákaz parkovania

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Vyriešený
meno
Neaktívny účet 04. decembra 2017

1. Pri danom úseku vznikli nové podzemné kontajnery. Bude však problém pri vyprázdňovaní, lebo kvôli zaparkovaným autám nebude možné pristaviť auto, ktoré ich bude vyprázdňovať.

2. Na danom úseku sa už jazdí po zemine ( budúcom trávniku) a novovybudovanej dlažbe (súčasť novovybudovaných kontajnerov) - znázornená časť na obrázku. Jednoducho dve bežné auta vedľa seba tam neprejdu, komunikácia nebola na to stavaná, teda na parkovanie a prejazd zároveň.

Z týchto dôvodov je nutné doznačiť zákaz parkovania na danom úseku.

04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s požiadavku vo veci vyznačenia zákazu parkovania pred kontajnerovým stojiskom na ulici Oštepová 2 sa MČ Košice - Juh už obrátila na vlastníka a správcu miestnych komunikácii, t.j. Mesto Košice. V súčasnosti už nie je možné zrealizovať vodorovné dopravné značenie z dôvodu nevhodných poveternostných podmienok. Vodorovné dopravné značenie bude možné realizovať najskôr v jarných mesiacov roka 2018. Celá ulica sa nachádza v rezidentskej lokalite č. 3 (zóna s plateným státím), kde státie vozidiel je dovolené len na vyznačených parkovacích miestach.

Beáta Hrobáková, ORR a BP
04. december 2017

Neaktívny účet

Dobrý deň,
nežiadal som nastriekanie horizontálneho vodorovného značenia, ktoré samozrejme teraz nieje možné urobiť. Žiadam umiestnenie vertikálneho zvislého značenia zákazu státia. Klasickú značku v danom úseku vedľa cesty.

Argument že sa cesta nachádza v lokalite č.3 plateného parkovania a nieje tam vyznačené parkovacie miesto nič nerieši, lebo ľudia tam stoja tak či tak. Pokiaľ tam nebude osadená značka budú tam stáť a ďalší jazdiť po trávniku a novej dlažbe.

Nieje nám predsa jedno, že sa dlažba pri novovzniknutých kontajneroch ničí, alebo áno?
Riešenie by malo prísť rýchlo, inak sa naše peniaze vyhadzujú von oknom.
06. december 2017

Karol Varga

Práve sa udialo.
Smetiarske auto sa nevedelo pristaviť.
Kontajnery zatiaľ neboli vyprázdnené.
19. december 2017

Neaktívny účet

Dobrý deň, práve dnes boli zákazové značky osadené. Vďaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania