Nevyužitá asfaltová plocha vhodná na parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Západ

Uzavretý
meno
Martin Ždila 20. decembra 2017

Na Humenskej 43 sa nachádza hneď vedľa parkoviska nevyužitá asfaltová plocha, kde auta aj bežne parkujú, avšak nie je tam pre ne prístup a tak tam chodia cez trávnik. Najlepšie by tam asi bolo spraviť prístup a upraviť to na parkovanie.

03. január 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská časť Košice - Západ zaradí plochu do plánu na budúce obdobia a preverí možnosti riešenia.

Ing. Mižáková, odd. Rozvoja, Mestská časť Košice - Západ
31. marec 2018

Martin Ždila

Všimol som si, že okolo vysádzate kroviny. Plánujete k tej nevyužitej asfaltovej ploche vybudovať prístupovú cestu, aby sa tam mohlo parkovať? Lebo ináč by tej plochy bolo škoda - je už vyasfaltovaná a na ihrisko vzhľadom na umiestnenie nie je vhodná.
03. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Mestská časť Košice-Západ preverila možnosti rozšírenia parkovacích miest na predmetnej ploche, avšak od kompetentných orgánov sme dostali zamietavé stanoviská. Predmetná plocha je v majetku mesta Košice a kríky vysadila Správa mestskej zelene, ako správca predmetnej plochy na ochranu pred jej ďalším poškodzovaním. Chodníky, ktoré viedli k spevnenej ploche, si niektorí vodiči mýlili s „vjazdom na parkovisko“ a poškodzovali pritom aj okolitú zeleň.

Ing. Jaromil Čop
vedúci oddelenia rozvoja
Mestská časť Košice - Západ
Trieda SNP 39
040 11 Košice
tel : +421557883240
fax : +421557883209
GSM : +421918937338
http://www.kosicezapad.sk/
01. január 2020

Martin Ždila

Kríky (také biedné stebielka) už niekto pokosil a parkuje sa tam veselo ďalej.
04. január 2024

Kristián

Na predmetnej ploche sa veselo ďalej parkuje a jazdí po chodníku a po tráve, ktorá je takto zničená. Prosím kompetentných o riešenie.
05. marec 2024

Kristián

Včera som si všimol, že SMsZ zasadila 1 (slovom jeden) stromček do trávnika oddeľujúceho asfaltovú plochu a chodník, toto ale absolútne nezabráni jazde áut cez trávnik, aj včera večer tam parkovali dve autá. Treba tam nasadiť dookola živý plot aby bola jazda cez trávnik znemožnená. Prosím o znovuotvorenie podnetu a posunutie na MČ Západ a na SMsZ. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania