Odvoz papier.odpadu na Ruzova 35 a okolie

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Západ

Vyriešený
meno
Boris Trnka 29. decembra 2017

Poprosili by sme o odvoz papier.odpadu z kontajneroviska pri Ruzovej 35 a vobec z okolia - vsade plno uz pred sviatkami! Neodvezene uz 2 tyzdne.
Vdaka

15. október 2018

Odpoveď samosprávy

Aktuálny stav k 15.10.2018.

S pozdravom

Mgr. Oliver Kovács
oddelenie rozvoja
Mestská časť Košice - Západ
Trieda SNP 39
040 11 Košice
tel: +421911221157
fax: +421557883209
http://www.kosicezapad.sk/
www.facebook.com/kosice.zapad
15. október 2018

Boris Trnka

Dobry den,

Vdaka za odpoved, no aktualne riesenie mnozstva a typu kontajnerov nepovazujem absolutne za vhodne! Aj na vasej foto vidiet, ze trci kancelarska stolicka z kontajnera na sklo a ze na 3 vchody = 69 bytov je jeden kontajner na komunalny odpad.

Celkovo na okoli je mnozstvo kontajnerov na recyklovanie a zvacsa su poloprazdne (sklo/papier/plast), no malo na komunalny odpad a su plne. Ak to ma byt snaha motivovat ludi, aby separovali, ak sa to zial mina ucinkom.

Predchadzajuce riesenie bolo vhodnejsie - 3 na komunalny a 1 na papier (na sklo bolo v dalsom stanovisku a na plast v dalsom). Mozno riesenie 2 + 2 by bolo tiez vhodne.
Kazdopadne, aktualne je uplne nevhodne - vid vase foto.

PS: Ak mozte, uvedte prosim dovod vybudovania uzvreteho kontajneroviska na ulici Ruzova (cast parkoviska) v prospech obyvatelov domov na ulici Matuskova (dost od ruky). Okrem zabratia parkovacich miest, bolo kontajnerovisko umiestnene v bezprostrednom susedstve detskeho ihriska - uz sa tesime na smrad v lete a celorocnu pritomnost potkanov :(
24. apríl 2021

Boris Trnka

Opatovne by som chcel poprosit o zamenu jedneho kontajnera na komunalny odpad za kontajer na papier. 3 na komunal je vela na frekvenciu vyvozu - jeden byva plny 2 prazdne/poloprazdne. A krabice sa valaju po zemi. Vdaka za pochopenie. PS: ja viem ze je jeden kontajner na papier cez cestu, no 1) lenivym ludom to nevysvetlite a 2) byva pravidelne preplneny a jeden je nedostacujuci pre danu lokalitu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania