Chýbajúce trávnaté plochy pre športové hry

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ KVP

V riešení
meno
miroslav 23. mája 2018

Je nedostatok travnatych ploch kde si clovek moze zakopat loptu, zahadzat Frisbee, bez rizika zaspinenia psim trusom. [Dakujem vsetkym ktori po svojich milacikov trus pracu, ale stale to nerobia vsetci]

Pod ZS Starozagorska je futbalove ihrisko, ktore ak by sa spristupnilo poobednajsich hodinach a cez vikendy verejnosti, by mohlo splnat tento ucel. Zelena plocha kde je vstup so psom zakazany, vhodna na loptove a ine hry.
Nedaleko ihriska je tiez zelena plocha, ktora by sa tiez mohla rozdelit na priestor pre vybeh psov a pre priestor kde je vstup zo psom zakazany.

Plochy kde je vstup so psom zakazany, zvysuju aj pocit bezpecia. Deti kludne mozu bezat, bez toho aby sme boli pred psami na pozore.

Obrazok oznacuje tieto plochy.

Dakujem

31. máj 2018

Odpoveď samosprávy

MČ KVP v súlade so schváleným rozpočtom MČ na rok 2018 pripravuje pre voľnočasové aktivity priestor pre workout, ktorý bude slúžiť pre cvičenie dospievajúcej mládeže, rovnako tak dospelým. Tento projekt bol žiadaný obyvateľmi MČ z rovnakých dôvodov, ako opisujete Vy. Bude umiestnený v zelenej ploche v priestore medzi ulicou Starozagorská - Wuppertalská pri OC IV. Priestor pre psov - venčovisko plánujeme realizovať mimo tohto priestoru, aby nedochádzalo k styku psov s obyvateľmi na workoutovom ihrisku.

Mária Kopuničová, Oddelenie výstavby, dopravy a životného prostredia
03. apríl 2019

miroslav

Momentalny stav (vid fotky):

- hlina po vykopoch s velkymi kamenmi bol na hrubo rozhrabana => travnik ktory tam bol uz nie je travnik, neviem ci to bol zamer, alebo to nie je dokoncene ale to kamenie tam nepatri..

- ihrisko nie je oddelene od priestoru pre psov, psy behaju po ihrisku, opet neviem ci je to zamer alebo to nie je dokoncene ale nevyzera to fajn

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania