Priestupky proti občianskemu spolunažívaniu

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Vyriešený
meno
Sara 29. júla 2018

Kazdy den banda pubertiakov fajciacich a pijucich zneprijemnuje zivot ludi zijuch na Bukoveckej 5 -10.Obrazuju hlasnym pustanim raperskej hudby plnej vulgarizmov ktore som nikdy.nepocula.Deti nemozem pustit vonku aby sa tento slovnik nenaucili.Rozhadzuju odpad.Susosie a fontana sluzi po 22.oo hod.fetakom .Tato banda tu vyraba nove maslickovo .Tak uz konecne robte nieco !!!Je to neunosne!!!Policia pride po 15 min.od zavolania,ked sa uz rozlezu !!Do kedy este toto mame trpiet ??!!!Do kedy sa budeme parit v bytoch lebo si koli bande spratkov ktora tu chodi z inych ulic mesta nemozeme otvorit okno ??!!!Urobit chodnik a dat lavicky ktore do buduceho roku aj tak nevydrzia nie je vsetko Zacnit riesit toto porusenie zakona proti obcanom!!!!!

18. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Miestny úrad mestskej časti Košice - Nad jazerom : Dobrý deň ! Uvedený podnet sme odstúpili na vyjadrenie mestskej polícií, ktorá je kompetentná riešiť priestupky proti občianskemu spolunažívaniu.
Vyjadrenie mestskej polície stanica Jazero :
"Hliadky MsP Košice Nad jazerom pravidelne prechádzajú aj okolie Bukovecká 5-10, avšak nemôžem potvrdiť akékoľvek zgrupovanie sa rôznych skupín. Taktiež boli po Vašom podnete zvýšené kontroly uvedenej lokality aj po 22:00 hod. s negatívnym výsledkom. S tvrdením oznamovateľa o pravidelnom znečisťovaní VP, či porušovaní akýchkoľvek právnych noriem sa stotožniť nemôžem. V zvýšenej kontrolnej činnosti uvedenej lokality budeme i naďalej pokračovať, avšak uvítame spoluprácu občanov pri oznamovaní protiprávneho stavu, v čase keď sa tak deje.

Ing. Miroslav Fajčík
veliteľ stanice Nad jazerom
Mestská polícia Košice
MT: 0918937392
[email protected]

Týmto považujeme uvedený odkaz za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania