Problém s bezdomovcom

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Nad jazerom

Vyriešený
meno
Viera 21. augusta 2018

Prosíme vyriešiť problém s rómskym bezdomovcom ako je otočisko električiek.Tento rómsky bezdomovec s igelitkou v ruke alebo s magnetofónom na ramene spáva pod kríkom oproti teplárni.Chodia tam rôzne partie za ním a robia hluk, niekoľkokrát bola privolaná aj hliadka mestskej polície...Uvedený rómsky bezdomovec po kríkom nielen že spáva, ale vytvára tam skládku odpadkov, /alebo si tam odpadky nosí/, kde sa zhromažďujú potkany.. Po kríkom sú rôzne papiere, flašky od alkoholu, proste skládka odpadkov. Každé ráno si robí z okolo rastúcich kríkov verejnú toaletu - malú alebo veľkú potrebu. Často krát sedáva pri teplárni na schodoch, kde po jeho odchode zostáva dalšia hromada odpadkov- flaše papiere. Ďakujeme..

02. september 2018

Viera

Každé ráno sme svedkami situacii, ktoré sú uvedené na fotografiach. Chodia za týmto bezdomovcom ďalší rómovia niekedy sa hádajú aj v nočných hodinách pijú tam s ním a okolo krikov keď prechádzate je hrozný smrad keďže si tam robí verejnú toaletu nie len on ale aj jeho návštevníci.
05. september 2018

Viera

Môžem sa spýtať prečo bol podnet označený ako nerieseny??????
05. september 2018

Odkaz pre starostu

Podnet bol označený ako "neriešený", pretože naňho samospráva do 14 dní neodpovedala. Preto jej bol opätovne odoslaný.

Juraj Hurný
[email protected]
10. september 2018

Viera

Ďakujem za odpoveď , verím že to bude vyriešené aj my máme právo bývať a fungovať a žiť v prijemnom krásnom a čistom prostredí s peknou zeleňou...a nie s kríkmi pod ktorými sú odpadky, potkany a spávajúci neprispôsobiví občania...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania