Upravenie kontajneroviska na Krosnianskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

V riešení
meno
Michal 10. septembra 2018

Dobry den, rad by som navrhol zamrezovanie a upravenie kontajneroviska na Krosnianskej ulici. Neustale je tam neporiadok.

10. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uzamykateľné kontajneroviská začala mestská časť realizovať tohto roku. Realizácia kontajneroviska na Krosnianskej pri ZŠ K IV je v pláne na budúci rok. Umiestnenie konajneroviska plánujeme aj s menšou úpravou zelene pre zvýšenie parkovacích miest. To, ale ešte bude prediskutované aj s občanmi. Opäť pre bližšie info ma kontaktujte priamo na môj mail. Ďakujem
pekný deň
Jozef Andrejčák

Jozef Andrejčák
26. október 2018

Karol Kyslan

Dobrý deň, ďakujem za tento podnet a súhlasím s ním. Treba ešte vedieť, že neporiadok veľmi často urobia naši spoluobčania. Neviem, čo sa s tým dá zatiaľ urobiť, ale dúfam, že uzamykateľné kontajnerovisko určite pomôže.
31. december 2018

Michal

Dobry den, ako to vyzera s riesenim?? Pretoze pri kontajnerovisku to vyzera katastrofalne a je to hanba. To za toto platim za smeti?? Kam idu moje peniaze??
08. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kontajnerovisko sa bude riešiť v priebehu roka 2019 s tým, že bude na základe podnetov od občanov presunuté oproti súčasnému postaveniu a bude uzamykateľné. Poplatky za odpad sú platené magistrátu mesta.Pre bližšie vysvetlenie resp. obhliadku miesta ma kontaktujte [email protected]
Ďakujem, Jozef Andrejčák

Kto? Miestny úrad, odd. životného prostredia a výstavby
Kedy? polrok 2019

Jozef Andrejčák
08. január 2019

Michal

Dobry den,

dakujem za odpoved, ak by bolo mozne, bolo by dobre ak by to vyzeralo nejako takto: https://www.tvkosice.sk/video/593ed0e34526ca21bb3afd00 . Taktiez namiesto klasickych klucov by bolo dobre pouzit cipove otvaranie ako je to riesene pri vchode do bytoviek.

Prajem pekny den.
23. marec 2019

Michal

Dobry den, ako to vyzera s riesenim? Nakolko stale sa tam pohybuju neprisposobivy obcania a robia tam neustale neporiadok vid. Foto.

Dakujem za odpoved
03. jún 2019

Michal

Dobry den, ako to vyzera s tym kontajneroviskom?? Polrok pomaly za nami a nic sa neudialo. Ci to bude este tento mesiac?? Dakujem
23. február 2020

Ľubomír Štulajter

Ďalší problém je, že je tam umiestnených viac kontajnerov ako stanovíšť. Výsledok je, že často jeden z kontajnerov stojí priamo na priechode pre chodcov.
27. máj 2021

Michal Sokolovič

KOSIT by mal častejšie vyprazdnovat koše na plastový odpad..
27. máj 2021

Michal Sokolovič

Ťažko je potom motivovať ľudí aby viac triedili ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania