Uralská-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý
meno
Rado 12. decembra 2018

Každý deň cez týždeň sa kuriérske auta premávajú po chodníku na Uralskej ulici. Chodník je po rekonštrukcii a stal nemalé peniaze. Zastavia pri detskom ihrisku a čmudia tam dlhú dobu. Vyhláška pre jazdu a státie na chodníku pre nich neplatí?

31. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň:
Dopravné predpisy platia pre všetkých rovnako. Plnú kompetenciu pri riešení ich porušenia má polícia, mestská a štátna. Preto je potrebné takéto porušenia predpisov okamžite hlásiť na bezplatné tf. čísla polície a to je 159 a 158.

Miestny úrad mestskej časti Košice - Nad jazerom,oddelenie výstavby.
18. január 2019

Ing. Ján Vozár

Dobrý deň,
Miestny úrad mestskej časti Košice - Nad jazerom,oddelenie výstavby : Vzhľadom na to,že plnú kompetenciu pri riešení dopravných predpisov ma polícia, považujeme tento problém za vyriešený. Foto s autom sme odstúpili mestskej polícií na riešenie. Zároveň sme mestskú políciu požiadali o dôkladnejšiu kontrolu dodržiavania dopravných predpisov.
20. február 2019

Radovan

Uralská-Automobily-iné

Dokedy sa takýto neandertálci budu premávať po chodníku na Uralskej a ohrozovať chodcov a rodičov s deťmi?Je tam detské ihrisko a tento Ks pán ani len nespomalil keď išiel okolo neho.Kolko stala oprava chodníka na Uralskej?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania