Krakovská-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
ricco 30. decembra 2018

Dana travnata plocha bola cca pred tyzdnom cerstvo kultivovana. Je tu zakaz vjazdu (mimo zasobovania) aj napriek tomu je poskodena, co neposobi esteticky a aj nebezpecne. Je potrebne nejake mechanicke zabezpecenie plochy ( plot, kamene a pod.). Tento problem sa opakuje.

31. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet vo veci poškodenia verenej zelene sme odstúpili správcovi verejnej zelene t.j., Správe Mestskej zelene v Košiciach na priame vybavenie.

Terézia Klimeková, MÚ MČ Košice - Juh, ORRaBP
03. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia správcu verejnej zelene uvádzame, že Správa mestskej zelene v Košiciach zabezpečí osadenie kameňov na zabránenie devastácie v uvedenej lokalite. Termín realizácie závisí od kapacitných a technických možností organizácie.
Pri ochrane zelene by organizácia uvítala spoluprácu obyvateľov pri identifikácii páchateľov (v prípade prejazdenia zelene napr. ŠPZ predmetného vozidla).

Kto? Správca verejnej zelene t.j. Správa Mestskej zelene v Košiciach

Terézia Klimeková, MÚ MČ Košice - Juh, ORRaBP
16. apríl 2019

ricco

Dobry den.

K dnesnemu dnu nedoslo zo Spravy mestskej zelene k naprave. Nadalej je travnata plocha pred domom Krakovska 7 poskodena... tak Velkonocne sviatky uz asi nestihneme, dufam do Vianocnych sa to podari :)
29. apríl 2019

ricco

Dobry den. Na travnik boli osadene kamene. Dufam to bude dostatocne riesenie pre nespratnikov. Dakujem Sprave Mestskej zelene.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.