Južné nábrežie-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Stanislav Iglarčík ml. 27. februára 2019

Dobrý deň
za zastávkou mhd (Tepláreň) sú porozhadzované odpadky.

28. február 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Dobý deň.
Keď som správne identifikoval miesto na priloženej fotografii, predpokladám, že pozemok sa nachádza v MČ Košice - Nad jazerom, vlastníkom pozemku je Slovenská republika, správcom Slovenská správa ciest, Investorský útvar Košice, Kasárenske náestie 4, Košice, PSČ 040 01, SR.

S pozdravom
Viktor Mikluš, starosta MČ Košice - Vyšné Opátske
13. marec 2019

Stanislav Iglarčík ml.

Dobrý deň, prosím o preposlanie MČ- Košice nad Jazerom. Ďakujem
14. marec 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet bol na základe odpovede p. Mikluša preposlaný Slovenskej správe ciest, ktorú vo veci riešenia tohto podnetu opätovne oslovíme.

Juraj Hurný
[email protected]
16. marec 2019

Ing. Ján Vozár

Miestny úrad mestskej časti Košice Nad jazerom,oddelenie výstavby: Prajem pekný deň ! Aj keď uvedená plocha patrí Slovenskej správe ciest,ktorá ju má v správe a je plne zodpovedná za poriadok a čistotu, miestny úrad organizuje jarnú sídliskovú brigádu,počas , ktorej sa môže vyčistiť aj uvedená plocha /keď to dovtedy nezabezpečí Slovenská správa ciest /. Uvedená brigáda sa uskutoční 13.4.2019 o 8 hod,zraz pred miestnym úradom Poludníková 7 , na ktorú srdečne pozývame všetkých poriadkumilovných občanov a samozrejme aj autora Odkazu pre starostu pána Stana. Brigády sa zúčastnia aj pracovníci miestneho úradu.
30. apríl 2019

Ing. Ján Vozár

Miestny úrad mestskej časti Košice Nad jazerom,oddelenie výstavby: Prajem pekný deň !
Uvedená plocha bola v rámci dobrovoľnej brigáda vyčistená bez účasti oznamovateľa Stana čo nesvedčí o jeho ozajstnom záujme o poriadok. Nestačí poriadok len proklamovať ale treba " priložiť aj ruku dielu ".
30. apríl 2019

Stanislav Iglarčík ml.

1.Cenním si Vašu prácu. 2.Som užívateľ tohto portálu a hlásim množstvo podnetov po celom meste Košice. Z časového hľadiska sa však nemôžem zúčastňovať na riešení nahlásených podnetov. Preto sa mi táto výčitka nepáči a nie je na mieste. 3.Som Opatčan, nie Jazerčan Prajem všetko dobré.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania