Kaspická-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo bez EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Nad jazerom

V riešení
meno
Andrej 15. marca 2019

Vozidlo odstavené na Kaspickej ulici č. 6 už dosť dlhú dobu (očividne bez EČV,bez EK, bez TK)- zarastené trávou, zničené, v ktorom si často skupinka mladých robí "útočište" na vyplnenie voľného času- spôsobujú hluk, otravujú okoloidúcich ľudí, auto ešte viac devastujú napr. kopaním do okien. Jednak tento vrak zaberá parkovacie miesto obyvateľom a jednak im znepríjemňuje život.
Ďakujem za riešenie

18. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Miestny úrad mestskej časti Košice - Nad jazerom: Dobrý deň ! Uvedený podnet sme odstúpili mestskej polícií na vyjadrenie.
Mestská polícia stanica Jazero nám doručila nasledovné stanovisko:
" Vrak auta na Kaspickej 6 – Sú splnené všetky zákonné povinnosti z našej strany (výzvy, lehoty a pod.) Jediný dôvod pre ktorý je vrak stále na tom istom mieste je nedostatok parkovacích miest, pre umiestnenie vrakov (zazmluvnená firma pre mesto Košice ich má 10). V prípade, že sa kapacitne miesta rozšíria, alebo sa niektoré z aktuálnych miest uvoľní, budú všetky evidované vraky priebežne odstraňované;"
Jazerská samospráva týmto považuje tento odkaz za vyriešený nakoľko už nemá žiadne iné možnosti ako to riešiť.Parkovacie miesta pre vraky spravuje mesto Košice.

Ing. Ján Vozár
03. apríl 2019

Ing. Miroslav Fajčík

Mestská polícia Kosice - Stanica Nad jazerom. Tak ako písal kolega Ing.Vozár. Nepojazdné vozidlo máme v evidencii vrakov od r.2015. Všetky úkony vedúce k jeho odstráneniu boli splnené a stojí to iba na nedostatku parkovacích miest oprávnenej firmy, pre umiestnenie takýchto vozidiel. V Košiciach evidujeme okolo 180 vrakov na 10 parkovacích miest a preto to ide pomalšie.
03. apríl 2019

Ing. Miroslav Fajčík

výzva na odstránenie 2016

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.