Kováčska-reklama-vylepené plagáty

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Staré mesto

Vyriešený

Dobrý deň, pozdĺž zábradlia v križovatke sú prichytené nelegálne reklamy, ktoré je potrebné odstrániť.

19. apríl 2019

Neaktívny účet

myslím ze tie reklamy môžeš dať dolu aj sám. su väčšinou prichytene plastovymi sponami. Pouzi kliestiky alebo ich jednoducho strhni. Nikto ti nic nemôže. ja som tak chcel odstrániť nelegálnu reklamu na drevo pri križovatkách. nešlo to rukami, tak som si chcel doniesť pilku. ale uz to zmizlo skôr.
19. apríl 2019

Stanislav Iglarčík ml.

Plno som ich už podával dole. Ak je ich veľa alebo na naozaj frekventovaných miestach, tak dávam podnety. Problém je, že aj keď by ich človek všetky pocvakal so štikačkami, nemá tie plachty kam odpratať a najmä by sa o to malo starať mesto, to ale bez podnetu nevyvíja aktivitu, čo iba posmeľuje ďalších lepičov. Inak väčšinou sa jedná o rovnaké neleg. reklamy po celom meste, dokonca som si všimol, že ak už nie sú reklamy aktuálne, tak si ich lepič sám zdemontuje a nahradí novými (na tých istých miestach)😀 Jedná sa o rôzne mosty a križovatky, ktoré sú monitorované a páchateľa, ktorý svoju činnosť koná opakovane by nemalo byť ťažké pristihnúť. Ľudia sú ale ľahostajní.
23. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme veľmi pekne za Váš podnet týkajúci sa bannerov na zábradlí za bývalým OD Tesco na Kováčskej ulici. O ich odstránenie sme požiadali referát dopravy Magistrátu mesta Košice, keďže táto činnosť je v jeho zodpovednosti aj právomoci.

S pozdravom
Kto? MMK
Kedy? Operatívne čo najskôr

Miloš Timko
referent samosprávnych a investičných činností
MČ Staré Mesto
055-6827 124 / [email protected]
24. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Odstránené 23.4.2019.
S pozdravom

Miloš Timko
referent samosprávnych a investičných činností
MČ Staré Mesto
055-6827 124 / [email protected]
26. apríl 2019

Neaktívny účet

plachty by som si vzal....na záhrade sa zídu. Inak motivujes ma k tomu aby som obehol svoje okolie a podával ich dolu. asi to spravím. Už som dal dolu reklamné plagáty cirkusu aleš pri astorii.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania