Bukovecká-Verejný poriadok-vandalizmus

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Lenka Kočkárová 15. augusta 2019

Vážená pani starostka, žiadam Vás o odstránenie pretrvávajúceho problému na Bukoveckej 18 , miesto pri M+M potraviny s.r.o. Opití, vulgárni ľudia bez domova, ktorí neváhajú obťažovať aj starších ľudí nevhodnými nadávkami, špina, nepriviazané psy, to je na dennom poriadku! Prosím, aby ste v súčinnosti s miestnou políciou a vedením potravín problém odstránili v najbližších dňoch. Ďakujem za pochopenie.
Kočkárová L.

15. august 2019

Pe Es

Obdobne je to aj na Bukoveckej 4, Fresh. 10 spitych spoluobcanov pred vchodom, pluvance, hnus. Za tym Freshom odpadky, rozbite flase, jedlo po zemi a podobne. Nehovoriac o tom, ze pri prehrabavani smetnych kosov (co akoze nechapem, ze preco nie je zakazane, ale sa to toleruje) su vsade naokolo odpadky.
15. august 2019

Adriana

Dobry deň, áno je to tam otrasné,nerozumiem,že to nevadí nikomu kompetentnému z potravín. Keď tam chcete nakupovať tak musíte prekračovať ožranov.Akosi sa nám tí neprispôsobiví nejako rozrástli ,aj pri Freshi na Bukoveckej je to katastrofa. Asi čakáme kým sa niečo vážne udeje a možno potom sa bude s tým niečo robiť.
15. august 2019

Lenka

Súhlasím...tento problém je v tejto časti jazera už dlhodobo a ľudí žobrajúcich pred týmito potravinami čoraz viac. Otravujú ľudí žobraním, peniaze potrebujú zjavne na lacné víno a keď im človek nič nedá, vulgárne nadávajú. Ak si vyžobrú, presťahujú sa na Čiernomorskú ulicu na lavičky, tu pijú, robia neporiadok a celé dni hulákajú. Ešte som tu nevidela mestských policajtov aby ich riešili a nechali ich po sebe upratať. A tých voľne pobehujúcich veľkých psov je tu naozaj v poslednom čase vidieť veľmi často a viacerých. Majitelia psov so psami na vôdzkach, nevedia ani bez obťažovania inými voľne pobehujúcimi psami pokojne vyvenčiť. Aj toto by mali riešiť mestský policajti v súčinnosti s asanačnou službou, a nie čakať až dôjde k nejakému napadnutiu túlavými psami.
16. august 2019

Evka K.

Dobrý deň..neskutočné, ako sa môže toto tolerovať každý jeden deň takýmto ľuďom, ktorí na verejnosti pijú alkohol a drzo obťažujú ľudí. Prečo sa ja mam vybrať s hnusnom a odporom do potravín na bežný nákup, po ktorom odchádzam s nervami na túto spoločnosť!? Veď tu sa už ani pokojne nedá prejsť okolo nich a to je úplne jedno pri ktorých potravinách, ak nie sú na bukoveckej, tak sú vedľa.. A to nehovorím o hygiene.. Kam chodia na toaletu, kde si umývajú ruky? Mne to pripadá, ako keby oni už mali svoje vyhradené miesto na "podnikanie", podotýkam Dennodenné!!! Nepochopím ako môže toto MČ tolerovať
17. august 2019

Eva Čorbova

Súhlasím je to hrozne a je potrebne to riešiť
20. august 2019

Pista Hric

Tymto problemom sa uz davno mala zaoberat mestka cast a kompetentni . Mestku policiu vidno uz len na aute , ziadny pochodzkari nic a dojdu len na telefonicky podnet obcanov. Pristahoval som sa na toto krasne sidlisko a toto je smutna realita ktoru treba urgentne riesit. Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania