Michalovská-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený

Pravidelne prepchaté kontajnery na sklo a papier. Naplnia sa za 2 - 3 dni a potom sa odpad kopí na zemi. Nutné zaistiť častejší vývoz!

11. september 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: https://www.kosit.sk/kontakty/
18. september 2019

Jozef Verbovský

Dobrý deň. Spoločnosť KOSIT je v prípade zberu triedených zložiek komunálneho odpadu (papier, sklo, plast, kovy, VKM) len vykonávateľom zmluvy medzi Mestom Košice a spoločnosťou NATUR-PACK, ako príslušnou OZV pre mesto Košice. Táto zmluva definuje počet kontajnerov v jednotlivých lokalitách ako aj frekvencie vývozov v mesiaci. V prípade navýšenia počtu vývozov je preto potrebné tento podnet smerovať na pracovníkov Magistrátu mesta Košice a zástupcov spoločnosti NATUR-PACK. Len pripomeniem, že spoločnosť KOSIT zmluvne stanovený harmonogram dodržiava pri všetkých typoch odpadov.

Jozef Verbovský, Oddelenie PR a marketingu KOSIT a.s.
18. október 2021

Miroslav Antolik

Michalovská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Uz dlhodobo je stale neporiadok v klietke s bednami na rozny odpad a to z dovodu ze tam je len jeden kontajner na papier a ten sa potom rozhadzuje vsade po klietke. V klietke je 5 kontajnerov na komunalny odpad (cierne) ktore su poloprazdne a teda by sa kludne mohol jeden cierny nahradit jednym modrym na papier.
06. február 2024

Miroslav Antolik

Michalovská-kôš-chýbajúci

Mody Kontajner na papier je v kontajnerovisku na Michalovskej ulici skoro stale plny a od kedy sa separuju pet flase a plechovky tak naopak zlte kontajnery su prazdne a teda by bolo dobre nahradit jeden zlty jednym modrym kontajnerom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania