Na močidlách-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Krásna

Vyriešený
meno
Peter 23. januára 2020

V jazere pri Krasnej na juho-vychodnom konci je vo vode a na brehu velke mnozstvo odpadkov. Rovnako pri Hornade v oblasti blizko zeleznicneho mosta a popri ceste do Krasnej je tiez vela odpadkov. Planujete s tym nieco robit?

27. január 2020

Odpoveď samosprávy

Znečisťovanie v uvedených lokalitách sa opakuje v pravidelných intervaloch. O súčinnosť sme požiadali aj Mestskú políciu. V poslednom čase exponovaná trasa smerom k železničnému mostu a okraj cesty bude vyčistený v mesiaci február. Čistenie zabezpečí Mestská časť svojpomocne. Vyčistenie okolia jazera a samotného jazera bude realizované v rámci každoročne organizovanej Rybárskej brigády začiatkom apríla. Vzhľadom na neustále sa zhoršujúcu situáciu ohľadom znečistenia bude Mestská časť uvedené lokality monitorovať.
Kto? Mestská časť, Mestská polícia

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MÚ MČ Košice Krásna
10. február 2020

Odpoveď samosprávy

Mestská časť zabezpečila vlastnými kapacitami vyčistenie okolia rieky Hornád po železničný most, od odpadkov a prerastených náletových drevín. Mestská časť osadila stĺp s upozornením, že lokalita bude monitorovaná v súčinnosti s Mestskou políciou.
Kto? Mestská časť, Mestská polícia

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MÚ MČ Košice Krásna
13. február 2020

Peter

Neviem ci znacky a policajne hliadky pomozu. Problem je niekde inde - v hlavach nespratnych ludi. Tu pomoze len vstepovat rozum, robit osvetu, vychovavat od malicka, ...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania