Janigova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Uzavretý
meno
Tabak 11. februára 2020

Dlhodobo odstavený vozík zaberajúci jedno parkovné miesto. Maiteľ ho maximálne raz za čas priemiestny (odtlačí)... Ostatný nemajú, kde parkovať a musia na chodníku, kde dostanú od mestských pokutu...

20. február 2020

Jozef Križian

Som vlasníkom tohoto vozíka a som rád , že sa môžem konečne vyjadriť k hzsterii , ktorá bola spustená 2:1.2020.
Do cca mesiaca júl som parkoval vozík v snahe ušetriť parkovacie miesto pri smetných bedniach-pri plote ZŠ Janigova. Po udaní od jedného dobráka som bol pokutovaný za státie na zeleni. Nie je pravdou , že vozík dlhodobo parkujem na mieste aj keď to tak na prvý pohľad vyyerá. Vozík je v noci používaný na údržiavanie čistoty v meste pre DPMK. nejedná sa tu o dlhodobo odstavený vozík. Na základe udania som bol dňa 2.1.2020 riešený MP a mám vyjadrenie z MP - bielho domu , že neporušujem žiadný predpis.
Na záver : Môžete sa poďakovať dobrákovy , ktorý ma udal ya státie pri bedniach, kde vozík setril parkovacie miesto- tak isto platím dane a ide o nemotorové vozidlo.
22. február 2020

Tabak

Dobre, ale keď ho nepoužívate časťo, tak ho môžete parkovať aj niekde inde a nie na Janigovej, kde je obrovský problém parkovať. Napríklad dole pri Freshi je veľké parkovisko, tam by ten vozík nikomu nezavádzal... A keď sa použiva pre DPMK tak oni majú vlastné parkoviska.
22. február 2020

Bohdana

Pane alebo pani. Neviem o čo Vám ide. To parkovisko je verejne, každy má právo tam parkovať, a ako ste správne napísali ten vozík má platne ŠPZ, ek a tk. V tom prípade nieje o čom. Keď su na tej ulici rodiny, ktoré majú aj 3-4 auta,
parkujú tam firemné autá, džípy a neviem aké ešte auta, ktoré zaberajú miesta (tiež majú na to právo ) tak sa nestarajte do vozíka. Asi máte veľa.casu, keď sliedite kto kedy ako parkuje. A ešte anonymne pán sused, suseda.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania