Slanecká-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Nad jazerom

V riešení
meno
miloš pohly 07. mája 2020

dobrý deň.. každý rok riešim ako majiteľ firmy TRIDIAM sro ten ísty problém a to nepokosenu trávu v smere do KE ( ľavá strana).
chcel by som vás poprosiť o nápravu nakoľko je to aj bezpečnostný prvok v oblasti veľkej križovatky pri vychádzaní na hlavnú cestu z firmy TRIDIAM sro. ďakujem

11. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mestská časť Košice - Nad jazerom nie je vlastníkom ani správcom predmetnej zelene. Pre riešenie problému sme požiadali o stanovisko SMsZ, ktorá v meste Košice spravuje verejnú zeleň. zasielame Vám ich stanovisko:
"Parcela č.1934/3 , ktorej vlastníkom je mesto Košice a hraničí s oplotením firmy TRIDIAM od Slaneckej cesty bude zaradená do harmonogramu kosenia SMsZ Košice na rok 2020. Priľahlá parcela č. 1552/269, ktorá tiež susedí s oplotením firmy TRIDIAM je súkromná a súkromné plochy naša organizácia nespravuje.
Prajem pekný deň.
Správa mestskej zelene"
Kto? Správa mestskej zelene v Košiciach

Milan Derfiňák, odd. V a IČ, Mestská časť Košice - Nad jazerom
11. máj 2020

miloš pohly

dobrý deň pan Derfiňak . Áno pravdu máte s parcelami ktoré píšete , že sú súkromné ... Avšak to vieme 10rokov ... ale mne sa nejedna o kosenie týchto parciel .. Mne sa jedna o pravidelne kosenie parcely číslo 1934/3 ktoréj vlastníkom je mesto Kosice( ako píšete ) tj na tejto parcele sú informatívne značky mesta kosice a asi Jazero tam má taktiež navadzacie značky ulíc napr. Talinska, Meteorova, atd .. Táto parcela je 10rokov problematická v kosení a každý rok musí byť z mojej strany upovedomenie o skoseni tejto parcely ... Pri vychádzaní na križovatku z firmy TRIDIAM sro nieje rozhľad na ľavú stranu cesty nakoľko tráva tomu zabraňuje ...!!!( je to križovatka ) ďakujem . Pohly.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.