Rosná-kôš-nevhodná manipulácia s odpadkovými košmi

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Juh

Neriešený

Dobrý deň. Stále pri výmene sáčkov pracovníci nepoužívajú nato určený kľúč, ale rozoberajú celý systém potiahnutím nahor. Celý systém sa tým ničí, a samozrejme nevedia to potom poskladať bez kľúča naspäť.

Nevidel som či to boli pracovníci mestskej časti, či mestskej zelene. Problém sa ale dlhodobo opakuje.

Ja to viem poskladať a mám aj kľúč, ale nieje možné, ze si neviete urobiť poriadok s pracovníkmi, aby to robili poriadne.

Týmto žiadam o zaškolenie zodpovedných pracovníkov a očakávam, ze sa to uz nebude opakovať.

Čo? : koše na detskom ihrisku - manipulácia s nimi.
Kde? : ihrisko na Oštepovej vo vnútrobloku.
Ako dlho problém trvá? : roky.

16. jún 2020

Neaktívny účet

Odložím si to sem, a aj každý jeden kôš s ktorým sa bude narábať nesprávne. Čo? : rozobratý kôš bez kľúča, naspäť neposkladaný. Kedy? : 16.06.2020 Stav : ignorovanie mestskou časťou juh.
05. september 2020

Neaktívny účet

verím, že to tu aj niekto z mc juh číta. preto píšem. okolo 20.08.2020 pracovníci zelene alebo juhu takto manipulovali s košom. spodok nezalozeny správne, a sacok nedali vôbec. aj vy z juhu a oni zo zelene ma vždy presviedcate, že máte zaskoleny personal. tak ja neviem, moje oči ma asi klamú. ani po 10 dňoch to nedali do poriadku, urobil som to az ja. viete, keby ste povedali, ze to neviete zabezpečiť, beriem. :-(
07. september 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. september 2020

Neaktívny účet

10.09 zle založený kôš spadol na ročné dieťa. Ďakujeme za neschopnosť.
16. máj 2021

Neaktívny účet

mestská časť juh sa vyjadrila, ze o koše mestskej zelene sa nebudú starat, lebo niesu ich správcami. mestská zeleň nemá na vynášanie kapacity. o koše zelene sa starám teraz ja ako dobrovoľník, a je to tak lepšie. za posledné mesiace sa okrem mňa košov nedotkli a vidieť to na tom, že koše sú správne založené, používam vlastné sáčky, a pravidelne ich vynesiem. na ihrisku je čisto, čo môžu dosvedcit návštevníci ihriska. toto ale nieje systémové riešenie, a vlastne je, môžu sa aj inde nájsť dobrovoľníci a niektoré inštitúcie už tym padom nepotrebujeme. teda nie s ich servisom nanič. takže vysledok je, že sa podnet môže uzavrieť, nevhodná manipulácia s košmi prestala, keď MC juh a zeleň dali ruky preč od košov. je to ok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania