Trieda SNP-semafor-zle nastavený

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení

Zbytočne rozkúskované úseky a nebezpečné situácie keď na malom priestore čakajú chodci na zelenú. Z jednej strany električka, z druhej autá. Bezpečnejšie by bolo keby bola zjednotená zelená vlna cez všetky 3 semafory a ľudia nemuseli čakať uprostred.

17. jún 2020

Neaktívny účet

súhlasím, no to by museli meniť komplet nastavenie semaforu v križovatke. problém nastal uz na začiatku v projekte. mali to od začiatku tlačiť na také nastavenie ako píšete, teraz neviem ci sa to bude dat. ale nech skusia odborníci poriesit. co uz, projekt vznikol za vlády smeru, robili si po svojom, podnety a návrhy na zmenu neprichadzali do uvahy.
17. jún 2020

Peter Buc

Keď sa chce všetko sa dá. Tam je bezpečnejšie chodiť na červenú, ale deti to učiť nechcem. 🙄
06. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Mesto Košice - Referát dopravy, Tr. SNP 48/A, 040 11 Košice
21. december 2022

Kristián

Semafor pre chodcov je už roky nezmyselne nastavený, a zelená pre chodcov je rozkúskovaná na tri časti. Niekedy svieti zelená nezmyselne cez električkovú trať, pričom dva semafory od chodníkov majú červenú. Inokedy dá dve zelené cez cesty, ale nedá zelenú cez električkovú trať, napriek tomu že električka nejde. V tomto prípade na foto dalo dve zelené, ale tretiu nie. Treba to preprogramovať, pretože takto chodci nonstop chodia na červenú. pretože tu sa ani inak nedá. Ne nastavený nezmyselne. Prosím rovno adresovať na mesto Košice a Referát dopravy. Prosím o nápravu.
22. december 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve.

S pozdravom,


Mgr. Laura Sajdáková
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania