Pri Hornáde-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Krásna

Vyriešený

Prajem pekný deň, upozorňujem na dlhodobú rozkopanu cestu po realizácii prípojok. Dočasný podklad sadol, čo spôsobuje to, že vodiči jazdia v protismere. Týmto sa vytvárajú časté nebezpečné dopravné kolízie.

19. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Zjavne ide o zásah do komunikácie z dôvodu realizácie a lebo opravy prípojky na verejnú sieť. Vlastník pripájanej nehnuteľnosti bol v "prekopávkovom" povolení zaviazaný, aby uviedol komunikáciu do pôvodného stavu. Mestská časť už niekoľko krát upozornila na tento stav Referát dopravy Mesto Košice. V spolupráci s Mestom sa budeme snažiť identifikovať vlastníka a zabezpečiť alebo vykonať opravu komunikácie.
Kto? Mestská časť, Referát dopravy Mesto Košice
Kedy? 15.07.2020

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MÚ MČ Košice - Krásna
23. jún 2020

Marek Kažimír

Prajem pekný deň, vlastník a zodpovedný je podľa situácie známy. Dočasné občasné prisypovanie kameniva nie je postačujúce vzhľadom na dôležitosť tejto miestnej komunikácie. Je potrebné vlastníka vyzvať na realizáciu betónovej podkladnej vrstvy a konečnej, finálnej asfaltovej úpravy s konečným termínom realizácie.
07. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Referát dopravy bude kontaktovať stavebníka za účelom opravy vyspravenia prekopávky na základe povolenia, ktoré vydal Referát dopravy Mesto Košice.

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MÚ MČ Košice - Krásna
05. august 2020

Marek Kažimír

Prajem pekný deň, ani po mesiaci výkop nie je uvedený do pôvodného stavu. Upozorňujem na vedľajší výkop po realizácii prípojok, ktorý aj napriek tomu, že bol zaasfaltovany sadol a spôsobuje problémy v prejazde cyklistom a vodičom motorových vozidiel.
05. október 2020

Odpoveď samosprávy

Výspravky po prekopávkach k verejným sieťam na ulici Pri Hornáde boli opravené.

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MÚ MČ Košice - Krásna

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania