Neporiadok na Vodárenskej 4

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Gabriela Nagyová 24. mája 2014

Dlhodobý problém neporiadku na Vodárenskej ulici č.4 znepríjemňuje majiteľom garáží ich používanie. Vysoká tráva a náletové dreviny tam neboli odstránené minimálne už niekoľko rokov. Vedľa hotel City, ktorý sa musí pred svojimi návštevníkmi hanbiť. :-(

04. jún 2014

Odpoveď samosprávy

skládka odpadu , ktorá v tejto lokalie bola, už je odstránená, uvedené foto je zavádzajúce, je minimálne rok staré . Správa mestskej zelene, ktorá je správcom uvedenej lokality , zeleň vykosila, aktivační pracovníci mestskej časti Košice - Sever lokaltu vyčistli.

Ing.Stanislav Dobranský
oddelenie rozvoja Mestskej časti Košice - Sever
04. jún 2014

Gabriela Nagyová

Vážený p. Ing. Dobranský,
vo svojej odpovedi uvádzate, že foto je zavádzajúce. Toto Vaše tvrdenie sa nezakladá na pravde, pretože foto boli nasnímané 9.3.2014 o 15,58 hod. To, že je zeleň vykosená nepopieram, hoci by som to nazvala, že je "ohryzená". Odpadky boli upratané iba čiastočne (zrejme ručný zber) do pristaveného veľkokapacitného kontajnera, ktorý tam bol umiestnený v minulom týždni. Informáciu o vyčistení lokality ste asi dostali iba sprostredkovane, pretože skutočnosť je celkom iná. Keďže sa k tejto odpovedi nedajú pripojiť aktuálne foto z dnešného dňa 4.6.2014, ktoré boli nasnímaná o 20,15 hod. prikladám ich k novému podnetu - Vodárenská č. 4 - 2. časť. Nehnevajte sa, ale pojem vyčistenie u mňa vyzerá trošku ináč. Pozrite si prosím dnešné foto. Ďakujem.
04. jún 2014

Odkaz pre starostu

Aktualizácia podnetu na základe reakcie a fotografií od občana, viz. komentár.
04. jún 2014

Gabriela Nagyová

..z môjho pohľadu je podnet nevyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania