Ul. Lazná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Jana 26. marca 2021

Dobry den,....takto vyzera ulica Lazna... Dva roky rozbita po kopani kanalizacie, dva roky samy kamen, sama jama...
Dockame sa uz konecne asfaltacie aj na nasej ulici??? Mnoho inych ulic bolo rozkopanych ovela neskor a uz su davno zaasfaltovane. Na Laznu ulicu sa zabudlo???
Pan primator, osobne som bola v jeseni za Vami, kedy ste mi prislubil, ze tu cestu v blizkej dobe zaasfaltujete. Preslo pol roka a nic sa neudialo...
Chcem sa opytat, kedy sa bude konecne asfaltovat tato ulica a pokial to nebude v blizkej dobe, bolo by potrebne pozametat CELU ulicu, kedze zatial pozametali len polovicu, ako to na tejto ulici byva kazdorocnym zvykom. Po ulici chodia denne deti aj stari ludia a dolu kopcom sa na kamenoch smyka, je len otazkou casu, kedy tam opat dojde k urazu.

29. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pri osobnom pohovore ste mali viacero požiadaviek z ktorých niektoré sme realizovali v krátkom čase. Asfaltovanie časti komunikácie, ktorá vedie k vašim domom, nebolo možné realizovať hneď vzhľadom k tomu, že v zimných mesiacoch sa asfaltovať nedá a v súčasnosti robíme výberové konanie na dodávateľa týchto prác, ktoré chceme v nasledujúcom mesiaci zahájiť. Potreba úpravy miestnych komunikácii je nie len na vašej ulici ale i v ďalších uliciach. Asfaltovanie, ktoré prebiehalo vlani záviselo od dodávateľa stavby, ktorý nám musel jednotlivé komunikácie odovzdať tak, aby tam už neboli vykonávané žiadne práce, tzn. že je potrebné nielen mať uložené potrubie ale je potrebné i technologicky ho preskúšať tzn. odtlakovať, či je vodotesné, preplachnúť, premyť tlakovou vodou tak, aby všetky nečistoty sa vyčistili a nezostali v potrubí a ďalšie veci. Vždy sme postupovali tak, že ak nám investor umožnil jednotlivé miestne komunikácie asfaltovať pristúpili sme k tomu podľa kapacít a finančných možností.

Ing. Jozef Grapa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania