Ul. Družstevná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Roman Kubanda 06. apríla 2021

Dobrý deň,

chcel by som upozorniť na nevyhovujúci stav komunikácie na ul.Družstevná v mestskej časti Kalinov. Po ukončení prác na kanalizácií stále nedošlo k asfaltácií komunikácie napriek tomu, že na vedľajšej ulici (Záhradná) už asfaltácia komunikácie prebehla. Situácia je už neúnosná. Kvôli nevyhovujúcemu stavu dochádza k tvorbe prachu a zanášaniu blata k jednotlivým rodinným domom. Komunikácia taktiež predstavuje aj bezpečnostné riziko pre invalidného dôchodcu, ktorý býva na našej ulici a nemôže sa bezpečne presúvať invalidným vozíkom.

Prosím o urgetné riešenie situácie.

Ďakujem.

06. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Ul. Družstevnú sa nám nepodarilo zaasfaltovať v priebehu vlaňajšieho roku aj keď sme vyvíjali veľkú snahu. Zo strany dodávateľa sa nedarilo odstrániť niektoré nedostatky, ktoré vyplynuli pri tlakovaní a preplachovaní potrubia. Mali sme ju pripravenú na asfaltovanie koncom roka žiaľ počasie už neumožnilo to zrealizovať. V súčasnosti, ak nám počasie dovolí budeme pokračovať v oprave komunikácií a jednou z priorít je i ul. Družstevná, nakoľko si sám uvedomujem, že invalidná dôchodkyňa, ktorá je na vozíčku má sťažené vychádzanie z domu. Dúfam, že sa nám podarí čo najskôr túto cestu zrealizovať tak, aby ste boli spokojní.

Ing. Jozef Grapa
04. máj 2021

Roman Kubanda

Dobrý deň,

Ďakujem za Vašu okamžitú reakciu na riešenie tejto situácie. Dnes došlo k asfaltácií komunikácie. Všetkým obyvateľom na tejto ulici ste spravili obrovskú radosť.

Ďakujeme!

S pozdravom
Ing. Roman Kubanda

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania