Ul. Staničná-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Martina Súhradová 27. apríla 2021

Chcela by som sa opýtať na verejné osvetlenie pri novostavbách časť je osvetlená ale posledné domy nič č. 2236, 2239... Takisto počíta sa s kanalizáciou, cestou? Vďaka za info.

30. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Požiadavka na osvetlenie zatiaľ nebola mestskému úradu doručená ani od stavebníkov, ani od nikoho iného. Prvý krát tento podnet registrujem a budem musieť ísť s pracovníkmi sa pozrieť kde by sa dali stĺpy osvetlenia osadiť a jednať s majiteľmi pozemkov o dohode na osadení týchto stĺpov. Ak k tejto dohode dôjde v čo najkratšom čase budem sa snažiť o predĺženie verejného osvetlenia i k spomínaním novostavbám.
Čo sa týka kanalizácie spoločnosť SEVAK realizuje v súčasnosti kanalizáciu tam, kde im to výškové pomery umožňujú. Na základe nášho zisťovania k posledným dvom domom nie je možné kanalizáciu realizovať z hľadiska výškových pomerov nakoľko spád gravitačnej kanalizácie nie je taký aby im umožňoval bezproblémové odtekanie splaškových vôd. O spôsobe napojenia je potrebné sa informovať na spoločnosti Sevak.
Čo sa týka cesty zatiaľ mesto nevlastní pozemky pod touto cestou a ak bude cesta vysporiadaná a pozemky vo vlastníctve mesta budeme spolu s mestským zastupiteľstvom hľadať riešenie.

Ing. Jozef Grapa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania