Cintorín -Ul. SNP-strom-neorezaný

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Miloš 30. septembra 2021

Na cintoríne v Krásne nad Kysucou nad hrobovým miestom č.155 a susednými hrobmi prečnieva nad oplotením cintorína strom,z ktoreho padá neustále lístie a znečisťuje tak hroby, ktoré su pod ním (viď foto). Jeho majiteľ sa o strom nijak nestará,nestríha prečnievajúce konáre... S majiteľom stromu nie je možná dohoda,nie je ochota problem riešiť (z jeho strany). Tento problém sa opakuje sústavne už niekolko rokov a preto žiadam kompetentnú osobu(y) urýchlene o nápravu.

11. október 2021

Odpoveď samosprávy

Na základe Vášho upozornenia upovedomíme majiteľa pozemku, na ktorom sú umiestnené ovocné stromy a brezy, aby v tomto období orezal presahujúce konáre a dal do takého stavu aby nepoškodzovali náhrobné kamene a oplotenie mestského cintorína.

Jaroslav Pagáč
14. august 2023

Miloš

Ul. SNP-strom-neorezaný

Na cintoríne v Krásne nad Kysucou nad hrobovým miestom č.155 a susednými hrobmi opäť prečnievajú nad oplotením cintorína stromy,z ktorých padá neustále lístie a znečisťuje tak hroby, ktoré su pod ním (viď foto). Ich majiteľ sa o stromy nijak nestará,nestríha prečnievajúce konáre... S majiteľom stromov nie je možná dohoda,nie je ochota problem riešiť (z jeho strany). Tento problém sa opakuje sústavne už niekolko rokov, naposledy sa problém riešil v roku 2021(September) a preto žiadam kompetentnú osobu(y) urýchlene o nápravu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.