Sms oznamy

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

Vyriešený
meno
erika 30. mája 2017

prečo nefunguje sms systém oznamov.nefunguje aspoň 2 mesiace

30. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, sms sú zatiaľ pozastavené z dôvodu veľkého počtu odberateľov, systém nestíha posielať všetkým sms v daný deň, preto sa stávalo, že niekedy boli sms doručené aj v nočnú hodinu. Všetko je momentálne v štádiu riešenia. Ďakujeme za pochopenie.

Kultúra
02. jún 2017

Jozef Kyska

Dobry den! Chcel som vas poziadat, ze ked sms system je momentalne nefunkcny, tak ci by sa tie oznamy nemohli davat na facebook na stranku mesta, ak by bola taka moznost. Dakujem.
Jozef.
05. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Mesto Krásno nad Kysucou spúšťa novú, inovatívnu, rýchlu a bezpečnú službu informovania občanov prostredníctvom mobilnej aplikácie, e-mailov či SMS správ. Stačí sa len zaregistrovať a vybrať si spôsob, akým chcete byť informovaný. Služba je pre príjemcov správ bezplatná. V prípade ak ste boli prihlásení na odber SMS správ v starom systéme, je potrebné aby ste sa zaregistrovali na odber nanovo, keďže systémy nie sú kompatibilné.

Bližšie informácie na internetovej stránke mesta: http://www.mestokrasno.sk/sms-info-bezplatne-prijimanie-uzitocnych-informacii.html

Informatik

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania