Umelá tráva

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

Vyriešený
meno
erika 07. júna 2017
https://m.smedata.sk/api-media/media/image/sme/4/13/1362084/1362084_1200x.jpeg?rev=4

Kedy bude konečne dokončene imele ihrisko za kolkarňou.Popisalo sa toho už dosť a skute žiadny.Trava tam už je ale prirodna stači pokosiť a hrať.Krasno dotoho.

08. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Tento týždeň sa otvárali obálky uchádzačov o vybudovanie stavebnej časti umelého ihriska. K 31. máju sa podpísala zmluva so SFZ, ktorý nám poskytne časť finančných prostriedkov na výstavbu tohto ihriska, ktoré nám poskytla UEFA. Ak nenastanú komplikácie bude podpísaná do konca mesiaca zmluva s dodávateľom a v priebehu mesiacov júl, august, september by mali byť uskutočnené stavebné práce tak, aby boli pripravené na položenie koberca. Problém sa javí ešte výkon elektrickej siete, ktorá nemá dostatočnú kapacitu na pripojenie elektrického pripojenia. Jednáme s elektrárňami o predĺženie siete, prípadne iných riešení nakoľko k ihrisku vedie elektrické vedenie ktoré je už koncové a nemá dostatočný výkon. Nechcem sa viac rozpisovať ale z tohto vidíte že nezáleží na nás a nie je to jednoduché riešenie ako zobrať loptu a kopať do nej.

Ing. Jozef Grapa
22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Mesto Krásno nad Kysucou v týchto dňoch začalo s rekonštrukciou spomínaného ihriska, kde ťažké mechanizmy pracujú na plné obrátky. Prebiehajú práce na rozvodoch osvetlenia a špeciálne práce na uloženie odvodňovacieho systému. Mesto plánuje postaviť futbalové ihrisko s umelou trávnatou plochou 4. generácie, ktorá bude spĺňať rozmerovo i kvalitatívne parametre futbalovej asociácie UEFA. Novovybudované ihrisko bude prínosom nielen pre krásňanský, ale aj pre kysucký futbal. „Stavebné práce by sme chceli ukončiť do začiatku novembra, potom by sa už len položila umelá hracia plocha.“ povedal primátor mesta Jozef Grapa. Slovenský futbalový zväz prispel sumou 150–tisíc eur na vybudovanie ihriska a stavebné práce finančne zabezpečuje mesto. Celkové náklady sa odhadujú na 500-tisíc eur. http://www.mestokrasno.sk/novinky-z-mesta/2017/strkove-ihrisko-sa-meni-na-ihrisko-s-umelou-travou.html

Mesto Krásno nad Kysucou
14. november 2017

Odpoveď samosprávy

14. november 2017

Erik Hájek

Áno, bola položená umelá tráva, lenže počasie nepraje tomu, aby sa v prácach pokračovalo :) Podľa môjho názoru, keby sa s prácami začalo už v júni a nie v auguste, tak v novembri by sa u ihrisko otvorilo :) Začiatok zimy je predo dvermi, tak do začiatku decembra to musí byť hotové, pokiaľ ešte chceme v Krásne zažiť domáce zápasy zimnej prípravy :)
15. november 2017

erika

Všetko pravda,trava mohla byť položena už davno ,lepšie počasie bolo,peniaze boli,ale kde,toľko vychvaľovania a pisania na jesen hotovo pripravne zapasi už na umelke,ale ako to chodi u nas nevedno ktoreho roku,len treba veriť vedeniu športu zdar a našej umelke zvlašť

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania