Vyčinajúce svine

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Lucia Jakubcová 07. júla 2017

Vážený pán starosta,
žiadam Vás o vyriešenie už niekoľko ročného problému so sviňami v blízkosti obydlií. Ohrozujú nám domovy a aj naše zdravie. Prosím Vás o skontaktovanie s kompetentnými organizáciami, aby ste našli spôsob ako ich odtiaľto vypudiť. Dokedy sa ich máme báť? Nehovoriac o tom, ze nam zničili úrodu.

11. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Premnoženie divých svíň sa dotýka veľkej časti Slovenska a určite aj z médií ste zaregistrovali, že podobné problémy majú aj vo veľkých mestách. Naše mesto už vlani požiadalo štátne orgány o výnimku odstrelu diviakov mimo poľovného revíru a po jednaní s poľovným združením sme požiadali o zvýšený odstrel diviačej zveri. Vzhľadom k tomu, že za tento stav je zodpovedné poľovné združenie vyvoláme ďalšie jednanie aby tento problém premnožených diviakov riešili zvýšeným odstrelom alebo inými opatreniami.

Ing. Jozef Grapa
06. august 2017

Ján

Divé svine na Laznej ulici

Vážený pán starosta,
žiadame Vás o vyriešenie problému s divými sviňami ktoré sa znova nasťahovali k naším obydliam a zničili nám nové oplotenie a ohrozujú nás aj našich susedov. Viackrát sme to nahlásili u pána Smoleňa ale on s tým nič nerobí. Plot zahradíme a v noci ho znova rozbijú a tak keď chceme pustiť hydinu tak to musíme stále opravovať na vlastne náklady.
Ďakujem sa skoré vyriešenie.
S pozdravom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania