Výmena dverí v železničnej stanici

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení

Zdravím, prosím Vás, neplánujete vymeniť na železničnej stanici v Čadci vo vestibule dvere za automatické? Blíži sa zima a tie staré kt. tu sú, sa nezatvaraju a keď sú otvorené, je tu prievan a dosť chladno aj napriek tomu že stanicu vykurujete. Podstatne by sa zvýšil konfort pre cestujúcich. Ďakujem Vám.

11. október 2017

Ján

Už sme dostali aj odpoveď.Dobrý deň, situáciu v ŽST Čadca, ktorú opisujete, si ŽSR plne uvedomujú. Práce na výmene dvier (ale i okná) sú naplánované, ale realizované budú veľmi pravdepodobne až v budúcom roku. Záleží na pridelených finančných prostriedkoch. Ďakujeme za prejavený záujem a želám pekný deň! Ing. Ľubomír Mitas Železnice Slovenskej republiky
11. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vášho podnetu Mesto Krásno nad Kysucou nemá žiadny vlastnícky vzťah so železničnou stanicou v Čadci a preto sa obráťte na kompetentný orgán a to Železnice Slovenskej republiky.

Jaroslav Pagáč - zástupca primátora
25. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

prijali sme Váš podnet a o riešení Vás budeme informovať v zákonom stanovenej lehote.

S pozdravom

Jana Gerberyová
supervízor kontaktného centra
Železničná spoločnosť Slovensko, a. s.
úsek obchodu | sekcia služieb zákazníkom
CeP - Kontaktné centrum
31. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu v ŽST Čadca, ktorú opisujete, si uvedomujeme a riešime. Naplánovaná je aj rekonštrukcia budovy stanice. Do jej realizácie zabezpečujeme postupne opravy podľa finančných možností. Čo sa týka vchodových dverí do vestibulu ich údržbu vykonávame priebežne, väčšiu opravu resp. výmenu plánujeme realizovať v budúcom roku.

Ing. Jozef Krajčovič, Železnice Slovenskej republiky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.