Aktualizovať podnet
Nebezpečný roskopaný chodník na ulici SNP

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Nebezpečný roskopaný chodník na ulici SNP

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

Vyriešený
meno
Jana 13. novembra 2017

Dobrý deň, chcela by som upozorniť na nebezpečnú situáciu, t.j. rozkopanie chodníka na ulici SNP (na križovatke pri cintoríne). Je tam vykopaná obrovská jama, ktorá vôbec neni ohradená, čo je zo zákona povinnosť. Navyše tam vytŕča dlhá roxorová tyč. Chcem sa spýtať, kedy bude chodník daný do pôvodného stavu, nakoľko deti aj ľudia stále chodia po ceste. A ešte mám otázku, ohľadom rozkopanie, či je to v súlade zo zákonom, nakoľko rozkopávkové povolenie je len do 31.10. a dnes je už 13.11.a stále je to rozkopané a nezabezpečené.

14. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
otvorený chodník na ul. SNP a problematická jama, ktorú sme opísali v príspevku bude v najbližších dňoch odstránená. Z dôvodu porúch na rozkopanom chodníku sa práce odialili, ale podľa informácii sú tieto závady už odstránené a v najbližších dňoch bude chodník daný do pôvodného stavu. Rozkopové povolenie majú vydané do 30.11.2017.

Jaroslav Pagáč - zástupca primátora
14. november 2017

Jana

Dobrý deň, ešte by som sa chcela informovať, prečo táto veľká diera a roxorová tyč vytŕčajúca zo zeme vôbec nie je bezpečne ohradená a označená a dodržané podmienky BOZP , čo vyplýva zo zákona .
Ďakujem za skorú odpoveď
08. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spoločnosť, ktorá výkopové práce realizovala, bola z našej strany upozornená na nedostatky a bola zjednaná náprava. Výkopové práce boli ukončené a chodník bol vrátený do pôvodného stavu.

Marián Šustek
riaditeľ mestského podniku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania