Výtlky na Kysuckej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Petra Heltova 19. marca 2018

Kysucká cesta je v dezolátnom stave, v poslednom čase sa priemyselná oblasť rozrastá a cesta je veľmi vyťažená. Obrovské množstvo veľkých ťažkých áut je tu na dennom poriadku. Vhodné by bolo označiť obytnu zónu dopravnou značkou, znížit rýchlosť a opraviť cestu. Na ulici býva veľké množstvo detí a starých ľudí, prechádzanie cez cestu tu nie je sranda. Tiež ulicou prechádzajú všetci cyklisti zo smeru Dunajov - bystrice, bola som svedkom niekoľkých pádov na rozbitej, nepozametanej ceste a nehodu možno do času očakávať.

20. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Kysucká cesta je vplyvom ťažkých aut poškodená a myslíme na to, že je ju potrebné opraviť. V súčasnosti však začínajú práce na stavbe Odkanalizovanie Stredných Kysúc čoho súčasťou je i rekonštrukcia ČOV v Krásne nad Kysucou veľkého rozsahu. Pri výstavbe ČOV ako i rekonštrukcii kanalizácie by došlo k opätovného zásahu do cestného telesa a bolo by neefektívne investovať veľké financie na opravu cesty na niekoľko mesiacov a potom by prišlo k novému rozbitiu tejto cesty. Úpravu Kysuckej cesty predpokladáme po dokončení stavebných prác na stavbe Odkanalizovanie Stredných Kysúc.

Ing. Jozef Grapa, primátor mesta
20. marec 2018

Petra Heltova

Ďakujem za odpoveď, o výstavbe kanalizácie viem, ale tiež viem, že dokončenie sa očakáva o tri roky. Čo dovtedy? Cestu by bolo vhodné aspoň opraviť a rýchlosť sa dá znížit už teraz, označiť obytnú zónu ci iným spôsobom pomôcť obyvateľom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania