Ul. 1. mája-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Zuzana 13. marca 2020

Dobrý deň,ako tu čítam,tak väčšina podnetov, ktoré sú tu sa týkajú opravy ciest,chodníkov (diery, výtlky).Zatiaľ však ani jeden podnet nie je vyriešený.Všetci,ktorí žiadame o úpravu príjazdových ciest okolo panelákov, vymaľovanie bielych čiar, dostávame od Vás len prepáčte "trápne výhovorky".Pritom Vám do kasy ročne zaplatíme parkovné cca 35000€!!! (rátam iba 500 platených miest po 70€ za rok, ktoré sme zbežne narátali (Struhy, 1. Mája). To nám neviete aspoň raz v živote upraviť/vyasfaltovat všade cesty,vyznačiť parkoviska bielymi čiarami?Pred zdravotným strediskom sa platí za parkovné, čiary tam sú, pred panelákmi si obyvatelia platia parkovacie miesta, čiary nemajú! Aký je rozdiel? Sme horší? Postavte sa k tomu už konečne zodpovedne a nedávajte nám len samé výhovorky! Ďakujeme!

18. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vášho podnetu k problematiku vyspráv výtlkov po zimnom období na parkovacích miestach k bytovým domom, ktoré mesto bude v jarnom období čiastočne a tie najväčšie výtlky opravovať ale prioritou je asfaltovanie po stavbe "Okanalizovanie Stredných Kysúc". Preto Vás žiadame o trpezlivosť a k bodu, ktorý uvádzate, že mesto disponuje 500 platenými parkovacími miestami to nie je pravda do dnešného dňa ich je aj s mestskou časťou Zákysučie 294 parkovacích miest. Čo sa týka bielych čiar tie sa neosvedčili, z dôvodu zimnej údržby v rámci kalamitý sú nevýrazné a nespĺňajú účel a preto záchytným bodom je tabuľka, ktorá určuje stred vozidla ako hranicu parkovacieho miesta. Tak to bolo konzultované s domovými dôverníkmi keď sa prideľovali parkovacie miesta.

Jaroslav Pagáč
18. marec 2020

Zuzana

Vážený pán Pagáč,
tých parkovacích miest je viac ako 500 len čisto v centre mesta a na sídliskách. Spočítali sme si príslušné tabuľky s EČV a tých je viac ako 500, takže, ak Vy disponujeme len s číslom 294, tak to je Váš nedostatok, že si neviete podchytiť ľudí (políciou), ktorí neplatia za parkovné, aj keď majú tabuľku. Mali by ste si s tým spraviť konečne poriadok. Keď my prestaneme platiť parkovné, budete to riešiť, keď neriešite ostatných?
Biele čiary sa neosvedčili? Kedy, keď ste ich nikdy ani nespravili? Choďte sa pozrieť do KNM, všade sú čiary, vyasfaltovane parkoviska a sú tam už 10 rokov a sú tam doteraz! A prepáčte, ale to hádam nemyslíte vážne, že záchytným bodom má byť tabuľka, ako stred parkovania pre vozidlo? Nie každý parkuje správne a aj keď je tabuľka, čiary majú byť, aby sa zamedzilo zlému zaparkovaniu.
Opýtam sa takto. Čo ste pre nás za posledných 10 rokov spravili pri bytovkách? Ešte raz zdôrazňujem, že si platíme parkovné a nie ste schopní nám vyjsť RAZ v ústrety??
A nehovorte, že nie sú peniaze, lebo pán primátor už by chcel "zelený symbol Krásna v podobe Vrabciara", ktorý mimochodom nie je lacná záležitosť len na pravidelnú údržbu. Načo sú nám krásne symboly mesta, keď máme hrozné cesty a neupravené parkoviska v meste? "Treba najprv umyť okno a až potom naň vešať záclonu ako okrasu a nie naopak..." Verím, že prehodnotíte svoj postoj.
02. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prepáčte, že reagujem trochu neskoršie ale časový harmonogram mi to neumožnil skôr, poprosím Vás o zavolanie na t.č. 0917529045, lebo mi pripadá, že si vypisujeme nepodstatné veci a rád by som si prediskutoval tieto veci osobne.

Jaroslav Pagáč

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania