Grafitti na erbe obce

Zodpovednosť za riešenie: Letanovce

Vyriešený
meno
Martin Šefčík 18. júla 2016

Dobrý deň,
chcel by som nahlásiť už dlhšie posprejovaný erb obce na "uvítacej" tabuli, ktorý bol už aj bez tohto posprejovania v dosť škaredom stave a bolo by ho potrebné zrenovovať. Je to prvá vec, s ktorou sa návštevníci stretnú pri vstupe do obce.

18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený občan,
v súčasnej dobe sme si dali spraviť cenové ponuky na vstupné tabule u viacerých firiem. Počkáme si na odpovede od nich a rozhodneme sa podľa priaznivej ceny a kvalitného produktu. O ďalšom postupe budeme informovať.

S pozdravom

Mgr. Nikola Zvalená, prednostka obecného úradu, Obec Letanovce
21. august 2016

Michal Urban

Chcel by som sa pripojiť k Martinovi Šefčikovi na adresu posprejovaného erbu obce pri vstupe a hlavne výstupe z obce. Vážená pani prednostka a celé vedenie obce ak neviete kto v erbe obce je tak si to prečítajte o pana starostu je z heraldickej komisie SR presne napísane. Nebudem to viac komentovať iba to, že to hovorí všetko o tebe pani prednostka a celé vedenie obce aké hodnoty vyznávate a,že vám je to jedno. Je to hanba vám a celej našej obce. Už dávno to malo byť zatreté a nie nechať takto znevažovať hlavne Madonu s diťatkom ktorá v našom erbe je. Dufam.že sa spametáte.čim skôr.
23. august 2016

Zuzana Lesňáková

Nedá mi nereagovať na vyššie uvedený komentár. Nepopierame, problém s erbom obce pri vstupe do dediny je nutné riešiť a momentálne aj v štádiu riešenia je. Avšak celkom nechápem, komu je adresovaná výčitka o hanbe. V prvom rade by sa mal hanbiť ten, kto erb znehodnotil. Hlavne on znevážil podstatu erbu i symboliku, ktorú erb predstavuje. Vinný je pôvodca škody a nie ten, kto na jej odstraňovaní pracuje. Týmto zároveň apelujem na nás všetkých, aby sa po náprave škody situácia nezopakovala. Každá investícia navyše ide z rozpočtu našej obce a financie by sa dali využiť oveľa efektívnejšie. Nech je teda vstup do našej obce pekný a milý ako pre nás domácich, tak aj návštevníkov z bližšieho či vzdialenejšieho okolia. Verím, že to spolu zvládneme :-)
23. august 2016

Michal Urban

Keď si si dobré prečítala môj príspevok okrem iného tam bolo napísané " Už dávno to malo byť zatreté" .Ihneď ako sa to zistilo malo sa to zatrieť a radšej nech je to čisté kým sa to nenapraví. A tu je vaša zodpovednosť čiže vedenia obce veď ľudia vám dali mandát - kto teda sa má hanbiť obyčajný občan ? A ten kto to postriekal - to snáď nemyslíš vážne.......
23. august 2016

Zuzana Lesňáková

Ten kto má svedomie, ten sa hanbí. Preto to, čo som napísala, myslím vážne, nie je to irónia. Ten kto svedomie nemá, ten sa nehanbí. Bohužiaľ.
23. august 2016

Pavol Toporcer

Dakujeme za konstruktivny podnet, co sa tyka rychlosti riesenia daneho problemu a jeho pripadneho docasneho riesenia. Pracuje sa na tom a verime, ze vysledok potesi vsetkych obcanov obce Letanovce. Zaroven povzbudzujem aj ostatnych ludi k pouzivaniu tohto portalu ako novej a modernej moznosti pre nasu obec komunikovat so samospravou za ucelom zveladenia Letanoviec.
25. október 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený občan/ka, erby obce sú vymenené. Zvolili sme modernejší materiál tzv. dibond, kde v prípade opätovného poškodenia vieme promptne reagovať a zadať objednávku reklamnej agentúre u ktorej už máme grafický návrh aby nám to vyrobila. Chcem poukázať, že namiesto jednej vstupnej tabule, máme dve tabule - pri príchode do obce a odchode z obce.

S pozdravom


Mgr. Nikola Zvalená, prednostka obecného úradu, obec Letanovce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.