Aktualizovať podnet
Odvoz bio odpadu

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Odvoz bio odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Letanovce

Vyriešený
meno
Maťka 27. apríla 2017

Dobrý deň
Už druhý krát ste vyhlasovali zber bio odpadu v daný deň!!.... Nerozumiem prečo sa to nevyhlási aspoň jeden deň vopred?! Ako sa k tejto informácii dostane zamestnaný človek?? To si robíte srandu? ....Tak aspoň tú informáciu dajte včas na webovú stránku alebo FB!
M.

27. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Vážený občan/ka,
tento zber biologického rozložiteľného odpadu (ďalej len BRO) je na pravidelnej báze, t.j. každú stredu až do 29.11.2017. Občania môžu BRO doniesť v čase od 15,00 do 16,00 hodiny každú stredu na dve zberné miesta t.j. na parkovisku pri dome smútku a pri obecnom úrade, viď príloha.
Momentálne máme na obci 8 kusov 1100 l kontajnerov na BIO odpad( hnedá farba), sú uzamknuté aby nedošlo k znehodnoteniu BRO, preto je zamestnanec obce stále prítomný pri odbere BRO.

Hlásime už len z informačného dôvodu, aby sme to občanom pripomenuli a naučili ich, že takýto nový zber zavádzame na pravidelnej báze. Ďakujeme za Váš postreh a požiadavku zakomponujeme do pravidelných hlásení aj v utorok.

S pozdravom,

Mgr. Nikola Zvalená, prednostka obecného úradu
27. apríl 2017

Maťka

Dakujem za odpoveď.
A bolo by možné termín zberu zmeniť, resp.predĺžiť na čas, prípadne deň /sobota/, kedy aj pracujúci ľudia majú možnosť využiť tento kontajner?
04. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po zvážení sa zber biologického rozložiteľného odpadu ( ďalej len BRO ) uskutoční v týchto termínoch. Každú stredu v čase od 15,00 do 16,00 pri obecnom úrade a v párnu sobotu v čase od 16,00 do 17,00 za domom smútku.
Prikladám aj link: https://www.letanovce.sk/separovany-zber kde si môžete pozrieť charakteristiku separovaného zberu v našej obci.

Na fotografii môžete vidieť kalendár zvozu odpadu doplnení o BRO.

V prípade zmien Vás budeme kontaktovať prostredníctvom obecnej stránky, rozhlasu a FB.

S pozdravom,

Mgr. Nikola Zvalená, prednostka obecného úradu
04. máj 2017

Maťka

Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania