Sv. Michala-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Zlatica V. 13. novembra 2020

Dobrý deň, poprosím vedenie mesta, aby sa v čase dažďa, alebo krátko po, prešli pešo po Ul. Sv. Michala pred Trojičným stĺpom a na ulici Kittenbergera. NEDÁ SA TAM PREJSŤ ! Na Ul. sv. Michala od 2. ZŠ po hrad chodník ani nie je, prechod pre chodcov končí v obrovskej mláke a bahne!!! Ľudia /väčšinou deti z okolitých škôl - MŠ , ZŠ a SŠ/ musia ísť po ceste keď obchádzajú tú obrovskú mláku. To je podľa vás akože bezpečné?! Premávka v tomto úseku je katastrofálna a naozaj sa obávam o život svojich detí!! To je taký veľký problém vybudovať 10 m úsek chodníka?
To ako vyzerá priestor pri Obchodnej akadémii ani neviem ako pomenovať... Parkovisko vyzerá ako ementál a priestor pred parkoviskom pri vstupe na chodník je celé jedna obrovská mláka !!! To akože kade majú chodiť žiaci ?

18. november 2020

*pt*

to parkovisko som uz aj ja viackrat pozadoval opravit....momentalne je znovu ako tankodrom
18. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice /odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ

MsÚ Levice
24. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pre chodníky na Ulici K. Kitenbergera a Ul. sv. Michala má mesto Levice spracovanú projektovú dokumentáciu na ich rekonštrukciu vrátane doplnenia uvedeného priestoru a je vydané právoplatné stavebné povolenie. Finančné prostriedky doposiaľ neboli v MsZ Levice schválené. Ich pridelenie budeme opätovne požadovať pri najbližšej zmene rozpočtu resp. v novom rozpočte na rok 2022.

odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice
24. február 2021

Iveta

Dobrý deň. Nie je to chyba v odpovedi samosprávy ? Rok 2022 ??? Dovtedy sa ľudia a autá majú brodiť ? Tak nech to teraz na jar aspoň nejako provizórne zaplátajú.
26. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ako sme už v predchádzajúcej odpovedi písali, projekt na chodník v tejto časti je spracovaný a bude sa realizovať akohnáhle budú odsúhlasené finančné prostriedky. Zatiaľ toto priestranstvo - nerovný terén pri prechode pre chodcov na Ul.Sv. Michala dočasne upravíme kamennou drvou v mesiaci marec.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
26. február 2021

Iveta

Dobrý deň. Dobre. Ďakujeme pekne. Počkáme na marec.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania