Perecká-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý

Chýbajúci kôš pri ihrisku za Pereckou 6. Sú tam dve lavičky na ktorých hlavne v letných mesiacoch posedávajú deti, mamičky s deťmi a tak rôzne a vždy je tam kopec plastových fliaš od detských nápojov, sladkosti a podobne. Myslím, žeby odpadkový kôš pomohol udržať väčší poriadok.

30. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na území mesta je rozmiestnených viac ako 300 malých smetných nádob, zväčša na hlavných trasách pre peších chodcov alebo pri veľkých detských zariadeniach, tak aby boli prístupné zberovej technike. Vo vzdialenosti do 100 metrov od uvedených lavičiek sú umiestnené stojiská na komunálny odpad, do ktorých môžu mamičky či návštevníci ihriska a pieskoviska svoj odpad vyhodiť.  Zabrániť tvorbe  neporiadku okolo lavičiek nepomôže umiestnenie ďalšej  smetnej nádoby.  Zvyšovaním počtu smetných nádob sa zvýšia aj náklady na vývoz, a tieto sa budú musieť premietnuť do poplatku za komunálne odpady.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
05. júl 2022

Tony Technology

Momentalne sú l väčšinou tie špatne klietky, ktoré majú jedinú funkciu a to robiť hluk, dnes má ráno zobudilo otváranie asi 10krat, je sviatok, ďakujem, ľudia to nevedia otvoriť, sú špatne ako noc, dostane sa tam každý, stačí silu na to. K tomu toľko, že to nikdy nebudem zatvárať, nechám ju vždy otvorenu. Takže ešte raz, chýba kôš pri deckom ihrisku, kde sa kopí bordel od nezodpovedných rodičov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania