Staré Levice-cesta-neodhrnutá

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Júlia Némethová 19. januára 2021

Cesta v správe mesta je neodhrnutá, neposypaná, šmýka sa!
Včera sme šmykom vyšli autom s deťmi na hlavnú cestu, ešteže nešlo tatiaľ auto!
Nonstop zanedbaná cesta po všetkých stránkach. V zime neodhrnutá a neposypaná, v lete úplne rozbitá a zarastená. Neustále apelujem na mesto o nápravu cesty a nič sa nedeje. Je potrebné aby sa tu ozaj stalo nejaké nešťastie????

20. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí Msú Levice

MsÚ Levice
22. január 2021

Viktor Sipos

DOBRY DEN, PRED VCEROM SOM TEN ZJAZD NA HLAVNU CESTU POSOLIL... POSTARAL SOM SA AJ O OSADENIE CHYBAJUCICH OZNACENI KRIZOVATKA - MUSEL SOM ICH BOMBARDOVAT POL ROKA NA MESTE ABY ICH DALI OSADIT ! NIEKTO ZO SUSEDOU ZAPLATAL AJ DIERY MESIAC DO ZADU CCA, VELKA VDAKA ZA TO. ZIAL KED SA NEPOSTARAME SAMI, NIKTO SA NEPOSTARA. PLATIME DANE, ZA CESTY, ZA SMETI KTORE SI MUSIME SAMI ODVAZAT NA MESTKE SMETISKO NA MOCHOVSKU, NIKOHO Z PANOV NA MESTE VSAK NEZAUJIMA AKO TO PREBIEHA V OKRAJOVYCH CASTIACH. ALE NA PRECHADZKY, KRADNUT HROZNO, JABLKA CI ORECHY, VYSYPAT SMETI DO DO POLA, ROBIT BORDEL, FAJCIT TRAVU TO PRIDU LUDIA RADI... POLICAJNU HLIADKU SOM TU NAPOSLEDY ZAREGISTROVAL KED HLADALI OBESENCA PO OKRESE... JE TO JEDNA VELKA HANBA PRE TOTO MESTO A ZA TO ZODPOVEDNYCH LUDI ZIAL, CEST VYNIMKAM !
22. január 2021

Júlia Némethová

Dobrý deň pán Šípoš, budeme viacerí tlačiť na to, aby táto cesta bola udržiavaná a aby sa mesto netvárilo, že mu nepatrí, pretože či je zima, alebo leto, neustále ako keby neexistuje. Je zanedbaná, zarastená, hrboľatá....apelujem na to už vyše roka a koncom roka mi bolo povedané iba toľko, že boli vyčlenené nejaké peniaze na opravu ciest. Na otázku, či je tam zahrnutá aj táto cesta, som odpoveď doteraz nedostala.
Nedávno som volala na mestský úrad a pán referent mi odporučil kontaktovať vyššie postavených ľudí....pán Šípoš, zrejme nám neostáva nič iné, iba to medializovať, prípadne sa veci rozhýbu keď sa tam žiaľ stane nejaké nešťastie....v lete je štrk až na hlavnej ceste a ak tam niekto dostane šmyk, je hneď nešťastie.....
Čo sa smetí týka...veľa miest ma chatové oblasti vyriešené zberným kontajnerom, určeným pre chatárov. Je smutné, že sú smeti kde kade po zemi, keď už teda sa ich niekto potrebuje nelegálne zbaviť, isto ich hodí radšej do postaveného kontajnera, ako do kríkov.
Ak sa veci nerozhýbu po tom ako sa viacerí spojíme, budeme to riešiť petíciou.
24. január 2021

Viktor Sipos

VYBORNE, TOTO JE JEDINA CESTA ZREJME ! KEDYKOLVEK MA KONTAKTUJTE V PRIPADE POTREBY PROSIM VAS. 0917432125 DAKUJEM
18. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, cesta ktorú žiadate upraviť, je podľa stavebnej kategórie, ktorá označuje cesty podľa stavebného spôsobu vyhotovenia cesty, zaradená ako obslužná miestna cesta . Uvedená nespevnená cesta sa nachádza v záhradkárskej oblasti a slúži vlastníkom záhradiek, prípadne chodcom alebo cyklistom na rekreačné účely. Podobných ciest, ktoré sú prístupovými cestami v záhradkárskych oblastiach je v katastrálnom obvode Levice viac. Z tohto pohľadu, aj keď vlastníkom je Mesto Levice, nie je v možnostiach mestského rozpočtu zabezpečiť ich údržbu tak, ako sa realizuje údržba miestnych komunikácií v meste Levice.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania