Pri Podlužianke-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
J. R. Oppenheimer 08. februára 2021

Aktuál web stránka Mesta. Pán Juhár – bomba senzácia - otvárame detské ihriská! Avšak treba sa aj zodpovedne starať o ne! Detské ihrisko Holub, dávna pýcha MsÚ, no dnes vo veci bordelu. Tri týždne minimálne je kôš preplnený a už to ľudia hádžu na zem! Nepreháňam, pretože chodím tade každý druhý deň (ináč nechápem toho Imbecila, ktorý dal umiestniť smetný kôš v areáli detského ihriska za husté kríky a veľmi tesne vedľa vonkajšieho chodníka až pri plot).

08. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
12. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, požiadali sme o vyjadrenie firmu, ktorá zabezpečuje vývoz odpadu, odpoveď prikladáme: Nádoba na detskom ihrisku na Ul. Pri Podlužianke bol vyprázdňovaná v pondelok 8.2.2021. Nádoba bola plná smetí z domácností a tiež aj obalového materiálu po balíkoch z pošty. Dané ihrisko má štyri smetné nádoby - ostatné nádoby boli poloprázdne. S danou nádobou býva pravidelne problém, nakoľko je umiestnená na zlom mieste a žiaľ nie je využívaná návštevníkmi detského ihriska, ale okoloidúcimi občanmi. Situáciu s danou nádobou budeme sledovať a snažiť sa predchádzať podobným problémom vyvezením odpadu.
S ohľadom na túto situáciu sa mesto rozhodlo túto smetnú nádobu premiestniť v jarných mesiacoch na vhodnejšie miesto, aby bola prístupná predovšetkým pre návštevníkov detského ihriska.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
18. február 2021

J. R. Oppenheimer

ĎAKUJEM.
18. február 2021

J. R. Oppenheimer

Ešte posledná poznámka. Je úplne jasné že smetný kôš pre účely detského ihriska je veľmi hlúpo umiestnený, ale keďže je vždy preplnený a nechceme (po premiestnení) aby okolo idúci ľudia hádzali smeti/odpad na zem okolo chodníka, nebolo by vhodné a rozumné umiestniť ďalší SK niekde v strede chodníka pre bežne prechádzajúcich ľudí popri DI? (hlavný peší ťah: škola – potraviny – lekáreň – pošta - stanica)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania