Nové parkovisko - Vinohrady

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Martina Gašparová 21. júla 2014

Možnosť nového parkovania pre obyvateľov sídliska Vinohrady. Bolo by možné ´zoficiálniť ´ túto nevyužívanú plochu na parkovanie? Autá si už vytvorili svoj prechod cez trávnatú plochu k tejto časti na parkovanie.

22. júl 2014

maťo

A čo robí Mestská Polícia? Hlavne, že berie prachy za nič! Stojí auto na tráve? Tak ho treba odtiahnuť, napariť mu mastnú pokutu a je to! No lenže to by Mestská Polícia musela pokutovať aj nášho nenažraného primátora, že?
23. júl 2014

FLORIAN

nasu mestsku policiu treba hladat na kupalisku margita chodia tam cumet na dievcata v plavkach
28. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem, podľa identifikácie predmetnej plochy, ide o pozemok, ktorý bol predmetom zámennej zmluvy Mesta Levice s Rímskokatolíckou cirkvou. V súčasnosti nie je v majetku mesta. Je učená na zástavbu pre Pastoračné centrum.

MsÚ Levice
28. júl 2014

Ján

...hlavne, že ich z našich daní odvádzaných mestu platíme...V takom prípade ale nepotrebujeme Mestskú políciu a náčelníka treba okamžite odvolať, pretože jeho misto je úplne zbytočné! Spomínam si na nedávne časy, kedy MsP LV veselo udeľovala pokuty za zlé parkovanie, ale primátorovi mesta ich odpustili a tvárili sa, že nič nevidia, pretože to bol primátor a obyčajný človek. Potom sa Mišák v médiách hrdil s tým, že zaplatil pokutu. Smiešny to čin!
28. júl 2014

Ján

Errata: pretože to bol primátor a nie obyčajný človek
12. september 2014

tom

Milý maťo,
skús prísť na Vinohrady po šiestej hodine večer a skús niekde zaparkovať. Áno, plne súhlasím s pokutovaním a odťahovaním áut stojacich na zelených plochách, ale iba v prípade, že na sídlisku budú vybudované adekvátne parkovacie miesta.
01. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, nové parkovisko na Vinohradoch pre vyše 100 áut bolo otvorené 25. júna 2019.

Mestský úrad Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania