M.R. Štefánika-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Zlatica V. 09. marca 2021

Chodník popri Pereci od súdu smerom k hradu je v katastrofálnom stave - špina, rokmi napadané ušlapané lístie pod ktorými ani nevidno rozbitý asfalt... smeti nie je kam odhodiť... Ide o cestu, ktorou chodí množstvo ľudí, hlavne detí do školy, nie sú tu smetiaky ani lavičky. ide o centrum mesta, chodník by mohol byť príjemnou promenádou, takto je to len HANBA, ktorej sa treba radšej vyhnúť !

09. marec 2021

J. R. Oppenheimer

100 bodov - súhlas! Osobne som každodenne chodil do tejto neďalekej školy (vtedy II. ZŠ) 8.rokov v rokoch 80. – 88. Otec pracoval hneď vedľa v tom čase v OSP. Asfalt ten istý (no zub času ho nahlodal riadne, renovácia nikde), kríky tie isté, zábradlie nové. Avšak keby ten zošliapaný rokmi navrstvený biologický bordel na chodníku bol v tom čase za komunistov takýto istý, určite by niektorých pracovníkov Komunálnych služieb poslali do Uránovej bane ako triednych nepriateľov. Dnes úplne bežná vec bez povšimnutia funkcionárov Magistrátu a poslancov.
09. marec 2021

J. R. Oppenheimer

... no jasne, zabudol som to najdôležitejšie s čím musím súhlasiť s pani Zlaticou - pozdĺž kanála (popri chodníku) od Súdu až po Fit bar by sa určite zišli a uživili minim. 2. smetné koše! (úsek Súd – hrádza pri Podlužianke cca 100m a smetiak nikde)
11. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
18. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ulicu sme vyčistili od nánosov blata, lístia a smetí. Jej čistenie je zaradené do pravidelnej údržby.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
22. marec 2021

Frantisek Toth

Dobry den,
Podla fotiek je ten chodnik vycisteny len napol.
Na prvej fotke je vidno nanosy blata, listie pod zabradlim a na kraji cesty.
Na druhej fotke je vidiet aj zahodenu plastovu flasku.
Prosim Vas pekne dalo by sa to i lepsie?
22. marec 2021

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
25. marec 2021

J. R. Oppenheimer

Šlendrianska práca! Po 1. Je zlý/nevhodný koordinátor aktivačných prác (nedôsledná robota pracovníkov), a ak to robila spol. VIALLE tak tiež je niekto zodpovedný za vykonanú prácu robotníkov ktorý to celé odflákali!, po 2. Moták mohol narobiť aj menej konfrontačné fotky vhodnejšie v prospech vykonaných prác hihihi :-) (načo zbytočne iritovať občanov na portáli OPS) Ak tento úsek má pravidelnú údržbu, tak Ja som Pápež :-P A kde je vyjadrenie Magistrátu v zmysle osadenia smetných košov???
07. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,  chodník  je vyčistený , nie sú na ňom nánosy blata, ale po oboch stranách cesty je zelený pás so zeminou a trávou. Chodník je zaradený do harmonogramu bežného čistenia.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, MsÚ Levice
07. apríl 2021

Lóránt T.

Dobrý deň, prosím Vás pekne pozrite si tú fotku pozorne. Zábradlie je navrtané/pripevnené do betonu. Ten beton ani skrutky s ktorymi su pripevnene zabradlia nie je vidiet, lebo su zakrite listiami aj kompostom. Nakolko nove zabradlie uz po roku stoji v blate, jeho životnost bude nižsia.
07. apríl 2021

Lóránt T.

Viac detailov vyznacene na fotke
07. apríl 2021

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania