Výtlky, diery na ulici M.R.Štefanika 23

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
jana 24. júla 2014

Dobry den obraciam sa na Vas sprosbou v mene viacerych obcanov byvajucich na ulici M.R.Štefanika 23 pred tymto 13 posch. vyskovym cinziakom su velke diery taktiez pri prechode od cinziaku ku garazom je az taka velka diera v betone ze pomaly zabranuje prejdeniu aut stadial, nadalej su obrovske diery, vytlky medzi samotnymi garazmi. Prosim kompetentnych aby prisli a odstranili tieto vady, vsak to nie je mozne aby sme s autami kazdy mesiac chodili do opravy kvoli vytlkom na ceste pred vlastnym barakom. Dakujeme

24. júl 2014

Denisa Solcianska

pripajame sa k teme....uz roky stym nikto nic nerobi!!! je to hamba ake velke diery su tam!!! opravit!!!
24. júl 2014

Juro

Ak s týmto niečo nespraví vedenie emsta ani po tejto výzve, odporúčam nabehnúť na MsÚ Levice a zrátať to celé priamo primátorovi, ktorý je zodpovedný za stav nášho mesta. Inak tam nemá čo robiť!
25. júl 2014

DIANA

pred cinziakom stefanika 23 smerom ku garazom je taka diera ze kamoska si tam olejovu vanu roztrhla jak donej vbehla :( hamba!
28. júl 2014

Ján

Pre Dianu: Vašej kamarátke odporúčam jedno: dať si spraviť olejovú vaňu, vypýtať si účet a trvať na primátorovi mesta Levice jeho plnú úhradu! Ako z našich daní platený primátor nášho meste je zaň PLNE zodpovedný!
31. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za zaslanie Vášho podnetu. V súčasnosti je v riešení na príslušných oddeleniach MsÚ a o jeho vyriešení Vám bude v blízkom časovom horizonte zaslaná spätná väzba.

MsÚ Levice
17. august 2014

jana

...hm este stale ziadna odpoved a ani riesenie
25. august 2014

Ján

A ani sa odpovede i riešenia nedočkáme. Všetko sa necháva na poslednú chvíľu pred komunálnymi voľbami, pretože iba tak sa všetkým Levičanom zalepia oči a ústa, že Mišák sa na Levice už vykašlal, hoci sa opäť opovážil kandidovať. Je na nás všetkých, komu dáme hlas. Ja to mám už jasné. Mišák to NEBUDE!
08. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, veľké a nebezpečné výtlky , ktoré spôsobujú problémy prejazdu motorových vozidiel, budú opravené do konca mesiaca október 2014.

MsÚ Levice
13. september 2014

timea

Namiesto toho, aby si Mišák robil predvolebnú kampaň na Jojke u Rozborila by mal konečne poriesiť veci, a nie je ich málo, ktoré ničia naše mesto! Potom by bol skutočne primátorom na správnom mieste! ALE ON NÍM NIE JE!!!
20. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, výtlky v uvedenej lokalite M.R.Štefánika 23 boli opravené dňa 28.11.2014.

Adriana Macáková, MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania