J. Jesenského-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Mária 20. apríla 2021

Dobrý deň, včera 19.4.2021 vo večerných hodinách cca 21 h.,chodil zametací voz firmy Vialle po ulici J. Jesenského 3x tam a naspäť. Ak chcel zametať kamienky a nečistoty po krajnici cesty, tak si nevybral vhodnú dobu, pretože väčšina obyvateľov má zaparkované autá pred domom, a jedine kadiaľ teda mohol ísť je stred cesty. A prečo tri krát? Po minulé roky chodil raz tam a raz naspäť. Dnes ráno sme pozreli na cestu, a po krajniciach zostali kamienky a nečistota. Preto prosím kontrolóra mesta, nech zváži a skontroluje efektivitu upratovania vo večernom čase. a aj zbytočné náklady na takúto neefektívnu činnosť.
S pozdravom. Mária

23. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
10. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, komunikácie je vyčistená od zimného posypového materiálu strojom, aj ručným dočistením spod zaparkovaných vozidiel. Ulica je zaradená v harmonograme bežného čistenia aj počas roka. 

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
10. máj 2021

Lóránt T.

Dobry den. kde nájdem harmonogram ktorá ulica a kedy sa čistí? Dakujem
11. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v zmysle  Zmluvy o poskytovaní verejnoprospešných služieb pre mesto Levice na úseku miestnych komunikácií, ktorá je zverejnená na eGov  -  https://egov.levice.sk/default.aspx?NavigationState=778:0:  sa bežné čistenie miestnych komunikácií vykonáva na základe objednávky. Čistenie sa realizuje po trasách( viď prílohu č. 3 zmluvy),   počet opakovaní je už poskytovateľovi zadaný, a to nasledovne, trasa A 2x týždenne, trasa B a C 1x týždenne a trasy D  2x mesačne. Samozrejme v prípade potreby sa čistí komunikácia aj častejšie.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
12. máj 2021

Lóránt T.

Dakujem za info.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania