Nepojazdný vrak zaberá parkovacie miesto

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
*pt* 18. augusta 2014

Toto auto dlhodobo blokuje parkovacie miesto na sidlisku, ECV sice este ma (nemal by byt problem najst majitela), ale gumy su sfuknute a auto skutocne nidky nemeni miesto. Mozno by stalo zato skontrolovat ci ma platnu STK a EK, nech si to majitel riesi.

18. august 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. O priebehu riešenia Vás budeme informovať.

Kolčárová Viera, Útvar primátora
18. august 2014

Martin Hebert

Tak pri takomto prípade sa dá povedať ked ten vrak bude preč iba aleluja pretože takéto autá zaberajú vela parkovacích miest v leviciach a skoro nikdy s tím levice nič neurobilo ale určite si to každý dennodenne všíma!
18. august 2014

Martin Hebert

Tak pri takomto prípade sa dá povedať ked ten vrak bude preč iba aleluja pretože takéto autá zaberajú vela parkovacích miest v leviciach a skoro nikdy s tím levice nič neurobilo ale určite si to každý dennodenne všíma!
21. august 2014

OM

STK riesi obvodny urad, mesto a mestska policia nemoze odtiahnut auto s EVC. V kazdom pripade mesto po volbach bude riesit koncepciu parkovania so spoplatnenim parkovania na sidliskach. Takze, ked sa bude za parkovanie platit tak tieto auta odtrania samotny majitelia.
25. august 2014

jano

Ja len verím, že po voľbách NEBUDE primátorom už Mišák, ale niekto, kto chce pre Levice a levičanov spraviť maximum a nie len sa nahrabať, ako sme to videli u Mišáka a Kyseliho. Spoplatnenie parkovania na sídliskách ale nie je riešením otázky. Mali by sa zrekonštruovať budovy alebo vybudovať parkovacie domy, no nie na úkor zelene. Zámerne nepíšem na úkor detských ihrísk, pretože tie sa sprostou koncepciou mesta totálne zničili. Kde sa budú hrať naše deti absolútne nikoho nezaujíma a neopovážte sa mi oponovať tým, že tých pár integrovaných ihrísk čo máme je dostačujúce, pretože je to neskutočná sprostosť! Rovnako ako tvrdenie mesta, že v starom parku v jazierku bolo vždy pieskovisko. NIKDY tam nebolo, VŽDY tam bola vodná plocha!!! Zničili ste čo sa len dalo!
26. august 2014

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia vykonala šetrenie vo veci státia motorového vozidla Zn. ŠKODA 1203 bielej farby, EČV : LV-256BN, na Ul. P.O.Hviezdoslava č. 21, Levice na vozovke. Vozidlo je zapísané v evidencii motorových vozidiel na fyzickú osobu a má pridelené evidenčné číslo vozidla. V súlade s ustanovením § 49, Zák. č. 223/2001 Z.z. v znení neskorších predpisov motorové vozidlo nespĺňa kvalifikáciu starého motorového vozidla ( vraku ) a preto prevádzkovateľ vozidla neporušuje platnú legislatívu a nenapĺňa znaky protiprávneho konania tým, že prevádzkovateľ nepoužíva motorové vozidlo a stojí na vozovke na Ul. P.O. Hviezdoslava č. 21 v Leviciach. Ďalej, šetrením bolo zistené, že prevádzkovateľ vozidla sa nepodrobil pravidelnej emisnej a technickej kontrole s motorovým vozidlom, čím si nesplnil povinnosť vyplývajúcu zo Zák. č. 725/2004 Z.z. v znení neskorších predpisov. Mestská polícia Levice uvedenú vec odovzdá Okresnému úradu pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie ako vecne a miestne
príslušnému orgánu k priamemu vybaveniu.



Zdenko Lauroško
zástupca náčelníka
Mestská polícia
Ul.J.Bottu č.5.
934 01 Levice
14. október 2014

Odkaz pre starostu

Podnet bol označený ako vyriešený na základe informácii študentky, ktorá sa zapojila do našej súťaže Vychytaj problémy svojho mesta.

http://www.odkazprestarostu.sk/sutaz-pre-skoly/

Ďakujeme za upozornenie.

Jakub Kmeť
14. december 2014

sadasf

Tato škoda 1203 je veteran je to z tych prvých čo ma šilt a v predu chromove svetla čo mate proti takymto starim autam to že ma sfuknute gumy a majitel sa nepohne z miesta neznamena ze nema zaujem o to auto možno to chce renovovvat alebo predat za dalšie auto nemozu odstranit ak ma auto špz .
17. december 2014

*pt*

To : sedasf: moj podnet bol, aby MsPo presetrila, ci majitel ma platne STK a EK, resp plati zakonnu poistku, kedze auto ma EVC. Je totiz obvykle , ze majitelia takychto nechcenych vrakov nemaju zaujem tieto veci riesit a toto je jediny legalny sposob ako ho donutit s tym autom nieco robit. PS: ak ste taky fanusik a znalec veteranov, budem len rad ak sa s majitelom dohodnete na odkupeni a odvoze ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.