Sv. Michala-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý

Chybajuce smetne kose. V celom hradnom parku je len jeden smetny kos. Ludia, ktori tam cely vikend popijaju alkohol nemaju potom kam zahodit prazdne flase, kedze su uz potom prilis unaveni aby ich zobrali do toho jedneho kosa. Nebolo by mozne k lavickam umiestnit este aspon 2-3 kose?

09. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň  pán Marian, vidíme že vám nie je ľahostajný stále sa opakujúci problém s odpadkami v Hradnom parku. Boli tu umiestnené tri  malé smetné nádoby typu Granitol. Žiaľ, pravidelne dochádzalo k ich ničeniu a rozbíjaniu, až nakoniec po štvrťroku ostala iba jedna. Cena jednej takejto nádoby je cca 183 €. Mesto musí zvažovať opakujúce sa zbytočné náklady na opätovné osadenie  takto zničených nádob do hradného parku. Zvážime dočasne umiestnenie stojanov s plastovým vrecom nakoľko sa pripravuje rekonštrukcia hradného parku.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
10. jún 2021

Marian

Dakujem za odpoved. Mozno keby sa hradnemu, ale aj mestskemu parku mestska policia nevyhybala ako cert svatenej vode, tak by nedochadzalo k niceniu parku?To je taky problem tam poslat dve hliadky, kazdu z jedneho konca a rozdat pokuty a zhabat alkohol? Bordel je tam na dennom poriadku. Keby tak aspon prislo Vialle kazde rano a tie kopy odpadkov vynieslo. Upratuju to bezni ludia v ramci prechadzok aby sa im deti a nedorezali na rozbitych flasiach. Pytam sa na co je dobra rekonstrukcia, ked mesto nevie ochranit ani len 3 smetiaky za 180 eur? Myslite, ze potom tam uz vandali nebudu nicit nove detske ihrisko, lavicky a smetne nadoby, alebo cokolvek co sa tam chysta. Alebo bude nebodaj okolo celeho parku plot s ostantym drotom a mimo prevadzkovych hodin bude uzavrety?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania