Kpt J. Nálepku 1665 -parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený

Dobrý deň, na adrese ktp j. Nálepku 1665 / 46, 48, 50, 52 je vybudovanych 5 parkovacích miest na asi 90 bytov. Dlhodobo je v tejto lokalite problém s parkovaním a ľudia sú nútení parkovať na ulici, pod stromami na trávniku samozrejme pod hrozbou pokút, alebo na iných parkoviskách pred vedľajšími bytovkami, napr na vedľajšom parkovisku na ulici a. Sládkoviča, kde majú problém ľudia z bytovky a nechávajú za stieračmi "milé" odkazy. Žiadam o vybudovanie nových parkovacích miest, napríklad podľa územného plánu mesta Levice z roku 2013, lokalita za perecom, ID označenie ZP 6, pripadne existujúcich 5 parkovacích miest pred bytovým domom upraviť z podĺžneho parkovania na kolmé a zväčšiť počet miest. Ďakujem za riešenie tohto dlhodobého problému.

17. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice

MsÚ Levice
09. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto Levice má spracovanú PD na výstavbu parkoviska v danej lokalite. V tomto roku sa zrealizovalo v zmysle tejto PD 7 parkovacích miest. Po schválení ďalších finančných prostriedkov v MsZ Levice sa v budovaní parkoviska pokračovať.

oddelenie územného plánovania a stavebného poriadku
09. júl 2021

Matúš

Ďakujem pekne, áno pridaných 7 parkovacích miest asi týždeň dozadu. Aj keď sú tie miesta nonstop plné, Niečo trochu to pomohlo uvoľniť staršie miesta, budeme radi ak by sa našli finančné prostriedky a vo výstavbe sa bude pokračovať. Zatiaľ ďakujem aspoň za tieto miesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania