Ku Bratke-kôš-poškodený

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý

Zhruba pred rokom zhoreli na ulici Ku Bratke 4-6 dva velkoobjemové kontajnery. Doteraz firma Vialle nebola schopná kompletne odstrániť zvyšky. Je tam roztečený plast, kolieska a kovové súčiastky. Btw, Vialle už nemusí upratovať okolie stojísk do vzdialenosti 1,5 m?

11. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
11. júl 2022

Vlado

Dobrý deň, ešte by som poprosil info, kedy a ako sa to bude riešiť. Tiež odpoveď na otázku ohľadom upratovania okolo kontajnerov. Ďakujem.
16. júl 2022

Martin Hebert

Myslím si, že zmeny sa nedočkáte...
23. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, zhorené časti kontajnerov, ktoré sa dali oddeliť od asfaltu, poskytovateľ služieb odstránil použitím mechanizmov (nakladač s lopatou ). Odstránením zvyškov plastových častí roztopeného kontajnera a kolieskom, ktoré vidno na fotografii,  by došlo  k ešte väčšej škode, nakoľko to nie  je možné bez odstránenia celej časti dlažby a vybudovaním novej dlažby. Súčasný stav nijakým spôsobom neobmedzuje využívanie kontajnerového stojiska na ukladanie odpadu občanmi. 

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
23. august 2022

Vlado

Takže nápravné opatrenie žiadne? Ani pokus o nápravu? Boli ste to zhodnotiť na mieste, či rozhodujete tradične od kancelárskeho stola, na základe fotografie? Je naozaj smutné, že za smeti platíme nehorázne sumy a služby za to sú takéto úbohé.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania