Výtlky na Rybníkoch 5

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Lukáš Levasovský 29. marca 2015

Dobrý deň, chodník, ktorý vidíte na fotke je v dezolátnom stave už takých 5-10 rokov a nedá sa naň už pozerať. Mamičky s kočíkmi, vozíčkari majú problém sa tadiaľ dostať kvôli výškovému rozdielu, resp. poklesu jednej časti a zas vydvihnutie druhej časti asfaltu. Je len otázkou času kedy si tam niekto rozbije tvár alebo koleno. Myslím, že hovorím za všetkých obyvaťelov celéhého sídliska. Preto Vás prosím a žiadam o čo najrýchlejšiu opravu tohto chodníka, lebo je to hlavná spojnica pre peších von z Rybníkov 5 a určite oprava nestojí viac ako odškodné za bolesť či trvalú ujmu na zdraví, myslite na to. P:S všimnite si že z chodníka máme cestu a nedá sa prejsť bez zablatených topánok, tak Vás aj o to prosím vyriešte to, za vyriešenie vopred ďakujem

07. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet.Zaoberá sa ním referát komunálnych vecí MsÚ Levice

Za MsÚ Levice:
Ing. Adriana Macáková, útvar primátora
04. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Chodník je zaradený v pláne investičných akcií na rok 2015, kde po vypracovaní projektovej dokumentácie a vydaní stavebného povolenia zrealizujeme jeho rekonštrukciu v jeho celej dĺžke.

Ing. Tibor Botka, referát komunálnych vecí MsÚ Levice
14. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, prasklinami a prepadlinami poškodený asfaltový chodník medzi bytovkami na sídlisku Rybníky V. a parkom bol na jeseň t.r. v dĺžke 116 m vymenený za nový z tzv. zámkovej dlažby.

Ing. Dalibor Kováč, ref. investičných činností MsÚ Levice



Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania