Školská-vodorovná značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Adam Mihál 07. augusta 2023

Ako občan tohto mesta Vás žiadam, nech ten ktorému bolo zaplatené za maľovanie čiar na Vinohradoch (a predpokladám že ak by som sa prešiel aj inde po meste) buď okamžite opravil to čo spravil alebo nech vráti peniaze späť do rozpočtu mesta. Čiary namaľované mirnix dirnix tu taký rozmer tam hentaky rozmer, vyzerá to ako zlý vtip. Tam kde sa krásne vojdú 3 autá pankovia urobili miesto len na dve. Samozrejme začali maľovať od stredu a nie od krajov, tam sú teraz zrazu pomaly 5m miesta úplne zbytočne.

07. august 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet.
Kto? Odd. správy a evidencie majetku mesta

MsÚ
11. august 2023

Odpoveď samosprávy

Vodorovné dopravné značenie na sídlisku Vinohrady je realizované podľa projektu dopravného značenia ako súčasť parkovacej politiky v meste Levice. Na sídlisku boli doteraz podľa projektu vyznačené nástupné plochy pre vozidlá HaZZ (žlté značenie), ako aj vyhradené miesta pre ZŤP. Z tohto dôvodu vyznačenie parkovacích stojísk vodorovným dopravným značením nadväzuje na už existujúce značenie (HaZZ, ZŤP) na jednotlivých uliciach. Parkovacie miesta sú určené kolmými alebo pozdĺžnymi stojiskami. Projekt reflektuje na rešpektovanie vyhlášky ministerstva ŽP, aby na každom parkovisku bolo dodržané vyhradenie minimálne 4% parkovacích mieste pre vozidlá osôb s obmedzenou schopnosťou pohybu, kde šírka miesta je v rozmedzí 3,00 - 3,50 m. Súčasné značenie je realizované tak, aby aj v budúcnosti bolo možné doplniť miesta pre osoby ZŤP. Na niektorých Vašich fotografiách je vidieť ešte pôvodné značenie, ktoré však nebolo realizované podľa projektu.
Tak isto je na sídlisku parkovacie miesto s použitím trvalého dopravného značenia Zákaz zastavenia a dodatkovou tabuľkou, ktoré je riadne určené.

Odd. územného plánovania, výstavby a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.