Ihrisko verzus psíčkari

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Eva 18. mája 2015

Dobrý deň, chcem požiadať o osadenie výraznej tabule "Zákaz venčenia psov" za panelákom na Mochovskej ul. 20 až 6 - priestor medzi bývalou Garanciou a týmto panelákom. Ak sa dá z oboch strán. Je to jediný priestor, ktorý ste nám tu nechali po odstránení detského ihriska a psíčkari ho využívajú na venčenie svojich miláčikov. Myslím, že by sme mali myslieť viac na deti ako na psíkov - nič proti nim a ponúknuť deťom na hranie aspoň čístú zeleň bez exkrementov. Bolo by vynikajúce, ak by sa tu podarilo deťom zabezpečiť ihrisko s preliezačkou, hojdačkami, skrátka to, čo je na Rybníkoch 5. Ďakujem.

20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, tabuľa "Zákaz vstupu so psom" bude osadená v priebehu budúceho týždňa (do konca mája).

Ing. Darina Tóthová, ref. životného prostredia MsÚ Levice
04. august 2015

Odpoveď samosprávy

Tabuľa zákaz vstupu so psom v lokalite za bytovým domom Mochovská č. 6-20 bola osadená koncom mája.

MsÚ
04. august 2015

Eva

Väčšina psíčkarov vychádza z paneláku, t.z. túto tabuľu si ani nevšimnú. Je malá, je len z jednej strany, takže pokojne venčia ďalej. A k možnosti ihriska na tomto mieste sa nikto nevyjadril :( .
15. marec 2016

Eva

Psíčkari, venčiaca zóna, exkrementy

Dobrý deň, 15.5.2015 som prostredníctvom tejto stránky žiadala o osadenie výraznej tabule "Zákaz venčenia psov" za panelákom na Mochovskej ul. 20 až 6 - priestor medzi bývalou Garanciou a týmto panelákom. Ak sa dá z oboch strán. Koncom mája bola osadená "tabuľka", netuším prečo, otočená tak, ako na foto vyššie. Psíčkari na túto zelenú plochu vchádzajú hlavne z paneláku, alebo z chodníkov vedúcich popri panelákoch. T.z. táto tabuľa je určená nevedno komu, ale psíčkari o nej ani netušia. Začínajú sem vodiť veľkých psov, voľne pustených, nechajú ich urobiť čo potrebujú, pričom oni kráčajú ďalej a tvária sa, že ten pes k nim ani nepatrí. Dnes tu opäť pustil vyprázdniť psa starší pán (viď. foto) a až po vyhrážke zavolania mestskej polície bol exkrement zdvihnúť listom, ktorý našiel na zemi :(
21. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v súvislosti s vyššie uvedenou požiadavkou po preverení v teréne vám oznamujeme, že v zelenom úseku medzi Garanciou a bytovým domom na Mochovskej ul. budú osadené dve informačné tabule "Zákaz vstupu so psom" v termíne do 24.03.2016.




Ing. DarinaTóthová, odd. životného prostredia MsÚ Levice
12. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Tabule Zákaz vstupu so psom 2 ks boli osadené dňa 20.3.2016

Darina Tóthová, referent ŽP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania